National Parks Tiveden 1

Tingsryd Resort: Vandring i Åsnens nationalpark

National Parks Tresticklan 2
Hiking 1

Tingsryd Resort: Vandring i Åsnens nationalpark

I paket ingår:

cottage 2 nätter i stuga
fireplace Brandförpackning med tändare
forest Unik naturupplevelse
map Detaljerad vandringskarta

Innehåll i tilläggspaketet:

Detaljerad vandringskarta över Åsnens nationalpark: Navigera i de hisnande landskapen i Åsnen med en omfattande och lättförståelig karta. Hitta de bästa rutterna, dolda stigar och utsiktsplatser som detta naturparadis har att erbjuda.

Personliga tips och rekommendationer om vandring: Få våra personliga tips. Oavsett om du letar efter enkla promenader, utmanande vandringar eller de bästa ställena att stanna på för en paus, kommer våra rekommendationer att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt äventyr i Åsnen.

Eldpaket med tändstål och grillspett för din grillupplevelse utomhus: Gör dina vandringar och utflykter i Åsnens nationalpark perfekta med en mysig grillkväll vid lägerelden. I vårt paket ingår en korg fylld med ved och allt du behöver för att tända den, samt grillspett – allt du behöver för en äkta grillupplevelse i det fria. Njut av skogens tystnad och den friska luften medan du kopplar av vid elden och förbereder din måltid.

Varför du bör välja detta tilläggspaket

Skräddarsydda upplevelser: Tack vare de personliga tipsen och den detaljerade kartan kan du skräddarsy din vistelse i Åsnens nationalpark precis efter dina önskemål.

Oförglömliga ögonblick: Kombinationen av upptäcktsfärder och mysiga timmar runt lägerelden ger den perfekta balansen mellan äventyr och avkoppling.

Enkelhet och bekvämlighet: Med detta paket har du allt du behöver för dina vandringar och din naturupplevelse bekvämt från en enda källa.

Förbered dig på ett äventyr som du sent kommer att glömma!

Om Tingsryd Resort

Välkommen till ett paradis för avkoppling och äventyr på Tingsryd Resort, en älskad destination i Småland. Njut av solen, slappna av på vår vackra strand, simma i sjön, ät färska måltider i vår restaurang med utsikt över sjön, och avsluta din dag med att koppla av i vår bastu, med en massage eller en skönhetsbehandling. Vi erbjuder även gott om charmiga promenad- och cykelstigar. Testa din fiskelycka eller hyr en kanot för att utforska sjön Tiken.

Utsickt vid sjön - Header
Tingsryd Stugax2
Skärmavbild 2024-02-28 kl. 11.52.00
Småland anläggning kartabild
1/4
Tripadvisor:
Bra campingplatser och fint servicehus. Dagens i restaurangen helt suverän, mycket gott! Nu har vi bott där flera gånger i år och tänker komma tillbaks några gånger till.”
– Gert-Owe
Vanliga frågor
Är hundar tillåtna på campingen eller i stugorna?

Hundar är välkomna. Vi har även specifika stugor där hundar är tillåtna. Vänligen informera oss vid bokning av stugan om att du tar med en hund. Hund kostar 100 SEK per dag. På campingen är hundar gratis.Finns det lakan och handdukar att hyra?

Lakan och handdukar kan hyras för 150 SEK per set.Kan jag boka städning för stugorna?

Du kan boka städning när du reserverar stugan eller meddela oss vid incheckning. Städningen kostar 650 SEK.När är in- och utcheckning för stugorna?

Incheckning sker kl. 15:00. Utcheckning sker kl. 11:00.När är in- och utcheckning på campingen?

In- och utcheckning sker kl. 12:00.Vad är era öppettider?

Vänligen kontrollera våra öppettider på vår hemsida eller Facebook. Vi uppdaterar dem löpande