Flottsbro 2
Södermanland

Flottsbro: Boende nära Stockholm City

Stockholm Header
Närhet till Stockholm
Flottsbro
Varierat boende
Bking 1
Aktiviteter året runt
Children Run Towards Parents On Wooden Jetty By Lake
Familjevänlig och inkluderande

Utomhusäventyr och avkoppling

Flottsbro handlar inte bara om att bo, det handlar om att uppleva. Med länets högsta skidbacke, historiska mountainbikeleder, paddling i vackra kanaler, vandring, beachvolleyboll och golf finns något för alla.

Gäster kan njuta av den 100 meter långa sandstranden eller unna sig något gott på värdshuset. Flottsbro är en destination som erbjuder en blandning av utomhusaktiviteter och stunder av avkoppling, allt inom ett stenkast från Stockholms innerstad.

Södermanland anläggning kartabild
Flottsbro
1/2

Boende

Flottsbro

CAMPING

Våra campingtomter är mellan 100 och 140 kvadratmeter stora och erbjuder tillräckligt med utrymme för dina behov. Du har tillgång till ett servicehus där du kan duscha, laga mat och tvätta dig.

AdobeStock_76938207

TÄLTPLATS

För den traditionella camparen erbjuder vår 80 kvadratmeter stora tältplatser samt tillgång till en servicebyggnad. Det är det perfekta valet för dem som vill komma i kontakt med naturen.

Flottsbro

STUGOR

Upptäck våra charmiga stugor, var och en skräddarsydd för olika gruppstorlekar och preferenser, i en lugn naturmiljö.

ADRIA Compakt Supreme DL, 2020.

HUSBIL

Den 100 kvadratmeter stora asfalterade husbilsplatsen har tillgång till en servicebyggnad och en avfallshantering, vilket garanterar en bekväm och problemfri vistelse.

Serviceminded och gullig personal. Alla hälsar, ler och hjälper dig. Rent och fräscht i servicehusen. Plana campingplatser och smart lekplats. Fina omgivningar.”
tridadvisor.se
Monica
Stugan var fantastiskt bra utrustad med porslin och husgeråd. Sängkläderna var fräscha och såg nästan nya ut. Uppskattade att all diskutrustning var helt ny och fräsch.”
tridadvisor.se
Anki
Stugan var mycket välutrustad. Det var kallt och snö utanför, men det var varmt och mysigt inuti. Inte en dålig sak att säga om hela vistelsen. Njöt verkligen av det.”
tridadvisor.se
Simon
Vanliga frågor
Hur långt är det till Stockholm?

20 minuter med bil.Hur tar vi oss till Stockholm?

Buss från Flottsbro till pendeltåget, alternativt kan ni köpa ett parkeringstillstånd hos oss för Huddinge C för 50:-, åka dit och ta pendeltåget in till stan.Kan vi anlända utanför öppettiderna?

Ja, om ni har betalat är det inget problem att komma efter stängning och hämta nyckeln med en kod från boxen.Var ligger närmaste livsmedelsaffär?

Masmo, cirka 5 minuter med bil.