Fishing Package 1

Hälleviks Camping: Trolling & kustfiske

Fishing Package 3
Fishing Package 2

Hälleviks Camping: Trolling & kustfiske

Från 800 kr

I paket ingår:

cottage Stuga
local_dining Helpension
dishwasher_gen Tvättmaskin och torktumlare
bed Sänglinne och handdukar

Hällevik och Hanöbukten

Det finns flera lämpliga fiskeplatser inom gångavstånd från campingen.

Stor havsöring är en av de arter som fångas under tidig vår och höst. Båtar i olika storlekar kan hyras i receptionen. Fisket är gratis och inga licenser eller fisketillstånd krävs.

Trollingfiske

Från Hällevik är det nära till fiskeplatser som är lämpliga för trolling. Det finns båtramper i Nogersund (2 km) och i Hällevik (3 km), där du kan lämna båten över natten om du vill. Hälleviks Camping erbjuder en väl skyddad övernattningsplats för båt och trailer på land.

Detta ingår i paketet:

Dag 1

 • 15:00 Incheckning.
 • Du kommer att få nyckeln till stugan och nödvändiga kartor. Vi hjälper gärna till med tips om vackra fiskeplatser! Njut av en härlig kväll på Hälleviks Camping med kajak/kanot, stand-up paddleboard, avkoppling eller bad på någon av våra stränder.
 • Middag på en restaurang i närheten.
 • Övernattning i ett semesterhus.

Dag 2

 • 8:00-9:00: Frukostbuffé på campingplatsen, där du också kan hämta ditt lunchpaket/vouchers för lunch. Fiske från en roddbåt med medhavd matsäck.
 • 12:00 Utcheckning av boendet.
 • Vi erbjuder möjlighet att förvara bagage om utcheckningen sker före aktiviteten.

Dag 3 (valfritt)

 • 8:00-9:00: Frukostbuffé på campingplatsen.
 • 12:00 Utcheckning.
 • Byvandring till Hällevik, längs strandpromenaden, besök på fiskemuseet och sedan lunch på en av de restauranger ni passerar. Alternativt kan du också cykla till Nogersunds hamn.
 • Vi erbjuder möjlighet att förvara bagage om utcheckningen sker före aktiviteten.

Vad ingår i paketet?

Boende

Boende i 1-2 nätter. Välj mellan ett fullt utrustat semesterhus, 2-6 bäddar, eller en lägenhet, 2-4 bäddar. 

Helpension

Frukost serveras i våra lokaler. Lunch och middag serveras av några av våra partnerrestauranger, men kan också tas med/beställas beroende på aktivitet.

Sängkläder

Sänglinne och handdukar ingår.

Tvättmöjligheter

Tillgång till tvättmaskin och torktumlare.

Informationsmaterial

Kartor och annat informationsmaterial så att du kan orientera dig efter behov.

Priser

Grundpriset varierar mellan 800 kr och 1 070 kr för två nätter per person, beroende på vilket boende som önskas. Dessutom uppkommer kostnader för utvalda aktiviteter.

Om Hälleviks Camping

Välkommen till Hälleviks Camping, inbäddad i Blekinges fridfulla natur. Denna tillflyktsort är perfekt för alla som söker kontakt med naturen, oavsett om du bor i husvagn, husbil, tält eller stuga. Vår anläggning utlovar en trevlig vistelse nära sandstränder och omgiven av natur. Hälleviks Camping garanterar en oförglömlig upplevelse för varje besökare.

Header
IMG_0167
Boende - Camping
Blekinge anläggning kartabild
1/4
Tripadvisor:
Vi har besökt campingen flera gånger och har alltid varit väldigt nöjda! Vi har bott i stuga och Stugorna är funktionella och bra utrustade. Hoppas snart åka dit igen!”
– Karolin

Andra paket från Hälleviks Camping

Biking Package 1
Blekinge

HÄLLEVIKS CAMPING: CYKELPAKET

cottage
Stuga
bed
Sängkläder
dishwasher
Tvätt
restaurant
Helpension

Utforska Hällevik och den enastående naturen på Listerlandet med cykel. Ta en sidospår från den sydöstra leden och upptäck en dold pärla längs “Sydostleden”.

800 kr
Hiking Package 1
Blekinge

HÄLLEVIKS CAMPING: VANDRINGSPAKET

cottage
Stuga
bed
Sängkläder
dishwasher_gen
Tvätt
restaurant
Helpension

Upptäck Hällevik och den fantastiska naturen på halvön Listerlandet till fots. Ett paket för dig som vill koppla av utan att sitta still.

Vanliga frågor
Är det säkert att övernatta på er camping?

Ja, det är det. Vi är en av de 350 campingplatserna som är anslutna till den svenska camping- och stugföreningen, där vi är certifierade och klassificerade enligt gällande regler.Hur kommer man till Hälleviks Camping?

Du kan komma hit inte bara med bil utan också med cykel eller kollektivtrafik. Den närmaste järnvägsstationen ligger i Sölvesborg. Därifrån du kan ta en buss till oss. Campingen ligger bara två timmar med tåg eller bil från Köpenhamn.Kan Hälleviks Camping besökas av organisationer eller grupper?

Ja, det kan ni! Vi erbjuder paket för idrottsföreningar, skolklasser och privata grupper. Besök vår hemsida för mer information.Kan jag stanna hos er året runt?

Ja! Vår anläggning är öppen året om och vi har personal på plats mellan den 1 april och den 1 oktober. Under lågsäsongen måste platserna bokas minst 4 dagar innan ankomst.Vilka aktiviteter finns det i området?

Vi ligger nära tre naturreservat med utmärkta vandringsmöjligheter, cykelvägar och möjligheter för kanot- och kajakpaddling. Vi hyr också ut cyklar, kanoter, kajaker och stand up paddleboards. I närheten av campingen finns fotbollsstadion Strandvallen, där matcher i den svenska fotbollsligan spelas.Vilka badmöjligheter finns det för familjer med barn?

Vi har flera grunda sandstränder som är mycket populära bland familjer med barn, samt ett tempererat utomhusbad i närheten.