Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Om Swecamp

Välkommen till din bästa Utomhusupplevelse, välkommen till Swecamp!

Vi längtar alla ut till naturen och den friska luften. Till platser som ger ro och harmoni, där vi får chansen att återhämta oss från vardagens hets och stress. Idag finns det en exklusivitet just kring utomhusupplevelsen. Detta är något vi är riktigt bra på.

På de 4 unika och fristående anläggningar är alla välkomna - året runt! Swecamps löfte till Dig: ”Med ett professionellt och passionerat värdskap i världsklass levererar vi framtidens utomhusupplevelser med campingbranschens nöjdaste gäster. Enkelt och okomplicerat.”

Hos oss bor och lever du i naturnära miljöer som ger ny energi och minnesvärda stunder tillsammans. Vi vill vara en del av din utomhusupplevelse och vi vill att du återkommer till våra anläggningar - om och om igen. Oavsett om du är hos oss som semesterfirare, livsnjutare eller konferensgäst.

Vad är Swecamp?
Swecamp är en medlemsorganisation med 4 st fristående campinganläggningar. Hos oss kombinerar du utomhusupplevelser med boende i stuga eller på campingtomt och skapar minnesvärda stunder tillsammans med dina nära och kära. Alla Swecamps anläggningar är anslutna till SCR Svensk Camping.

Vad är SCR Svensk Camping?
SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. I branschorganisationen finns ca 450 medlemmar över hela Sverige. Alltifrån små familjeföretag, till stora campingresorts och börsnoterade kedjor. Bor man på en av de 450 anläggningarna som är anslutna till SCR behöver man köpa Camping Key Europe innan man checkar in. Det innebär snabbare incheckning. Läs mer om Camping Key Eruope HÄR