National Parks Tresticklan 2

Tresticklans nationalpark: En dold juvel

Orörda naturlandskap

De orörda landskapen i parken är en fristad för dem som söker avkoppling i naturen. Med sitt nätverk av klara, lugna sjöar och vidsträckta skogar som har funnits i århundraden är Tresticklans nationalpark sinnebilden för stillhet. Tallarnas sus och lövens mjuka prasslande under fötterna skapar en symfoni som ledsagar besökarna på deras väg genom denna orörda vidsträckta natur.

Ett paradis för vandrare och kajakpaddlare

Den varierade terrängen i Tresticklan National Park är perfekt för erfarna vandrare och enstaka promenader. Utmärkta stigar leder äventyrare genom parkens naturliga underverk och avslöjar områdets biologiska mångfald. För vattensportentusiaster erbjuder kajakpaddling på de lugna sjöarna en magisk upplevelse, med reflektioner av himlen och skogen på vattenytan.

Biologisk mångfald

Tresticklans nationalpark, ett skyddat naturområde, visar tydligt Sveriges satsning på att skydda naturen. Här finns en rikedom av vilt, inklusive arter som sällan ses annanstans, vilka frodas i de skyddade miljöerna. Besökare uppmuntras att upptäcka parkens vackra landskap, med respekt för de regler som skyddar både växt- och djurliv.

Ladda batterierna i naturen

Efter en dag av upptäcktsfärder kan du koppla av på en av de många pittoreska platserna med fantastisk utsikt över landskapet. Parkens åtagande att bevara sitt naturliga tillstånd säkerställer att alla besökare har möjlighet att komma i kontakt med naturen i dess renaste form.

Hitta paket för Tresticklan

Vad letar du efter?

I vilken region?
Stäng
Vilken säsong?
Stäng

Tresticklan-paket

Bohuslän
Hiking Package Saltviks 1

Saltviks Camping: Vandringspaket för två personer

  • Nationalparker
  • Vandring
Kom bort från allt under en vandringshelg i Bohuslän. Vårt weekendpaket innehåller allt du behöver för en lugn och skön vistelse.
Småland
National Parks Tiveden 1

Tingsryd Resort: Vandring i Åsnens nationalpark

  • Nationalparker
  • Vandring
Förbättra din camping- eller stugupplevelse med vårt specialkomponerade vandringspaket för Åsnens nationalpark.
National Parks Tiveden Header

Tiveden

  • Nationalparker
Tivedens nationalpark ligger i hjärtat av Sverige och är en av de sista riktigt vilda tillflyktsorterna i Skandinavien.
National Parks Tresticklan 2

Tresticklan

  • Nationalparker
Tresticklans nationalpark är en mindre känd skatt som väntar på att bli utforskad.

Läs mer om våra andra Outdoor-paket

Vi specialiserar oss på outdoor-upplevelser. Är du intresserad av att vistas ute i naturen kommer du säkert hitta ett paket som passar just dig.