Header
Blekinge

Hälleviks Camping: Ett stillsamt äventyr på Listerlandet

Aktivitet - Vandring
Spektakulärt kustlandskap
Områdesbild 3
Brett utbud av boendealternativ
Aktivitet - Sol och bad
Roliga aktiviteter för alla åldrar
Aktivitet - Vandring 2
Upplevelse av natur och lokal kultur

Ett resmål för alla årstider med en mängd bekvämligheter

Hälleviks Camping, med sin storslagna natursköna bakgrund, erbjuder över 350 unika platser, som tillgodoser en mängd olika preferenser från lyxiga stugor till klassiska campingalternativ.

Med direkt tillgång till kustlinjen som har fyra distinkta badplatser, inklusive den familjeorienterade Hälleviksstranden och en tempererad saltvattenspool, erbjuder vi både äventyrare och de som söker lugn och ro. Gäster kan utforska den omgivande skönheten genom skräddarsydda vandringspaket eller koppla av i denna fridfulla tillflyktsort.

Blekinge anläggning kartabild
Aktivitet - Sol och bad
1/2

Boende

Drönarfoto - Campingen

CAMPING

Vi erbjuder välplacerade och bokningsbara campingplatser. Elektricitet finns tillgängligt. Det finns möjlighet till gruppboende i ett område med fritt val av sittplatser.Header

HUSVAGN & HUSBIL

Platserna är generöst tilltagna och varierar från 100 till 200 m², vilket gör att camping på Hälleviks Camping känns rymligt och fritt.Boende - Lägenhet

LÄGENHETER

Lägenheterna är möblerade för fyra personer, med utdragbara bäddsoffor och fasta sängar. Lägenheterna har kök med kylskåp och WC/dusch.Boende - Stuga

STOR STUGA

Innehåller två sovrum och ett kök. Det är utrustat för sex personer och innehåller täcken, kuddar och köksutrustning. WC/dusch finns tillgängligt.Paket

Fishing Package 1
Blekinge

HÄLLEVIKS CAMPING: TROLLING & KUSTFISKE

cottage
Stuga
bed
Sängkläder
dishwasher
Tvätt
restaurant
Helpension

Boka vårt fiskepaket som inkluderar trolling- och kustfiske. Paketet omfattar övernattning i en stugby, samt frukost och middag.

Från 800 kr
Biking Package 1
Blekinge

HÄLLEVIKS CAMPING: CYKELPAKET

cottage
Stuga
bed
Sängkläder
dishwasher
Tvätt
restaurant
Helpension

Utforska Hällevik och den enastående naturen på Listerlandet med cykel. Ta en sidospår från den sydöstra leden och upptäck en dold pärla längs “Sydostleden”.

800 kr
Hiking Package 1
Blekinge

HÄLLEVIKS CAMPING: VANDRINGSPAKET

cottage
Stuga
bed
Sängkläder
dishwasher_gen
Tvätt
restaurant
Helpension

Upptäck Hällevik och den fantastiska naturen på halvön Listerlandet till fots. Ett paket för dig som vill koppla av utan att sitta still.

Stor camping, rent och snyggt. Trots mycket säsongare och barnfamiljer var det väldigt lugnt. Fint belägen vid havet. Fina promenadstråk, mycket hundvänlig.”
tridadvisor.se
Pernilla
Vi har besökt campingen flera gånger och har alltid varit väldigt nöjda! Vi har bott i stuga och Stugorna är funktionella och bra utrustade. Hoppas snart åka dit igen!”
tridadvisor.se
Karolin
Vi åkte hit för att vi hade fått tips av en kompis. Och vi blev otroligt överraskade över vilken fin camping detta är. Alltid välstädade servicehus, mycket trevlig personal.”
tridadvisor.se
Malin
Vanliga frågor
Är det säkert att övernatta på er camping?

Ja, det är det. Vi är en av de 350 campingplatserna som är anslutna till den svenska camping- och stugföreningen, där vi är certifierade och klassificerade enligt gällande regler.Hur kommer man till Hälleviks Camping?

Du kan komma hit inte bara med bil utan också med cykel eller kollektivtrafik. Den närmaste järnvägsstationen ligger i Sölvesborg. Därifrån du kan ta en buss till oss. Campingen ligger bara två timmar med tåg eller bil från Köpenhamn.Kan Hälleviks Camping besökas av organisationer eller grupper?

Ja, det kan ni! Vi erbjuder paket för idrottsföreningar, skolklasser och privata grupper. Besök vår hemsida för mer information.Kan jag stanna hos er året runt?

Ja! Vår anläggning är öppen året om och vi har personal på plats mellan den 1 april och den 1 oktober. Under lågsäsongen måste platserna bokas minst 4 dagar innan ankomst.Vilka badmöjligheter finns det för familjer med barn?

Vi har flera grunda sandstränder som är mycket populära bland familjer med barn, samt ett tempererat utomhusbad i närheten.Vilka aktiviteter finns det i området?

Vi ligger nära tre naturreservat med utmärkta vandringsmöjligheter, cykelvägar och möjligheter för kanot- och kajakpaddling. Vi hyr också ut cyklar, kanoter, kajaker och stand up paddleboards. I närheten av campingen finns fotbollsstadion Strandvallen, där matcher i den svenska fotbollsligan spelas.