Jägersbo 13
Skåne

Jägersbo Camping: I hjärtat av södra Sverige

cherie-lagupp-2018-89
Öppet året runt
IMG_9641
Fiskeäventyr
Flottsbro 3
Familje- och husdjursvänligt
Chef finishing and garnishing food he prepared
Nära till Skånes attraktioner

Fördjupa dig i natur och fritid i Jägersbo

Jägersbo är fyllt med aktiviteter för alla åldrar och intressen. Ge dig ut på spännande fiskeäventyr eller utforska de natursköna omgivningarna med en kanottur på sjön. Vår camping är perfekt belägen för att gästerna ska kunna njuta av olika utomhusaktiviteter.

Oavsett om du letar efter en actionfylld semester eller en fredlig tillflykt, kombinerar Jägersbo Camping skönheten i södra Sveriges landsbygd med komforten och bekvämligheten hos moderna faciliteter.

Skåne anläggning kartabild
Jägersbo 9
1/2

Boende

Jägersbo 13

CAMPING

Vår campingplats är öppen året runt och erbjuder 150 platser med el och strandtält.Jägersbo 1

STUGA MED 6 BÄDDAR

Bekvämt boende i stor stuga. Två sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med dubbelsäng.Jägersbo 2

STUGA MED 6 BÄDDAR

Boende i stuga. Ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med dubbelsäng.Jägersbo 2

BARRIÄRFRI STUGA 3+1 BÄDDAR

Ett sovrum med dubbelsäng och  ett sovrum med en enkelsäng (och en mindre säng ovanför).Fick en superfin plats vid sjön. Har inte kollat runt i närliggande natur. Servicehuset städades regelbundet. Gott bemötande och personalen följde med ut till campingplatsen.”
tridadvisor.se
Sandra
En välskött liten camping som vi kommer att återvända till utan fasta platser att boka. Man ser sig omkring och väljer en i sitt eget tycke. Kort och gott, en superfin liten camping.”
tridadvisor.se
Torbjörn
En naturskön anläggning med fiskemöjligheter, vandring eller frossa i glass i den nya glassbaren. Relativt nära till naturreservat och Skånes djurpark.”
tridadvisor.se
Emma
Vanliga frågor
Är det möjligt att komma till er med kollektivtrafik?

Det är mycket möjligt. Det är ca 400 m till busshållplatsen “Jägersbo”, därifrån kan du åka direkt till Höörs station.Är det tillåtet att ta med hunden in i stugorna?

Ja, vi har fyra stugor där hundar är tillåtna. Ta med ditt eget hundbädd. Det anges vid bokningen av stugan om det är tillåtet.Finns det tillgång till toaletter när man bokar en Quick-Stop utanför campingplatsen?

Ja, du har tillgång till alla faciliteter på campingplatsen, men det kan vara en bit att gå (200-400 m).

Kan jag köpa fiskekort hos er?

Ja, vi säljer fiskekort för Ringsjön.Kan jag ta med mitt eget båt eller kanot?

Ja, det är inget problem. Det är gratis att lägga till vid bryggan eller strandkanten.Varför kan jag inte boka/reservera en specifik plats?

Vi erbjuder inte platsbokning. Det innebär att du ofta kan förlänga din vistelse. Vänligen ange dina önskemål vid bokningen, t.ex. nära servicehuset. Vi försöker uppfylla dina önskemål.