Östkusten Header

FAQ

Bomstadbaden Sv
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du har fått en bekräftelse på din bokning från oss. Detta kan ske på olika sätt, skriftligt, via e-post eller genom ett onlinebokningssystem.Vad händer om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat din vistelse. Mer om våra ändrings- och avbokningsregler kan du läsa här.Ingår städning i priset?

Stugan/campingplatsen måste städas före avresa. Priset inkluderar inte städning, men du kan köpa vår städtjänst; det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn och Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exklusive sopor och disk).

Har ni en policy för öppet köp?

Vi erbjuder öppet köp under en period av 24 timmar, förutsatt att ankomsten är mer än 7 dagar bort. Det innebär att en bokning kan avbokas utan restriktioner inom denna tidsram.

Kan jag ta med min hund?

Ja. Hundar måste hållas i koppel på campingplatsen. Vi har dock ett område där din hund kan springa fritt. Vi erbjuder även ett hundsimbassäng.När är incheckning och utcheckning?

Incheckningstiden för semesterhusbokningar är från 15:00 (tidigare om stugan är helt förberedd). Utcheckningstiden är 11:00.

Incheckningstiden för camping är kl. 13:00. Utcheckningstiden är mitt på dagen.

Bommen till campingplatsen stängs kl. 23:00. Om du anländer efter receptionens stängning kan du fortfarande checka in genom att ringa detta nummer: +46(0)54-535068Flottsbro Sv
Kan vi anlända utanför öppettiderna?

Ja, om ni har betalat är det inget problem att komma efter stängning och hämta nyckeln med en kod från boxen.Hur tar vi oss till Stockholm?

Buss från Flottsbro till pendeltåget, alternativt kan ni köpa ett parkeringstillstånd hos oss för Huddinge C för 50:-, åka dit och ta pendeltåget in till stan.Var ligger närmaste livsmedelsaffär?

Masmo, cirka 5 minuter med bil.Hur långt är det till Stockholm?

20 minuter med bil.Hälleviks Sv
Hur kommer man till Hälleviks Camping?

Du kan komma hit inte bara med bil utan också med cykel eller kollektivtrafik. Den närmaste järnvägsstationen ligger i Sölvesborg. Därifrån du kan ta en buss till oss. Campingen ligger bara två timmar med tåg eller bil från Köpenhamn.Vilka aktiviteter finns det i området?

Vi ligger nära tre naturreservat med utmärkta vandringsmöjligheter, cykelvägar och möjligheter för kanot- och kajakpaddling. Vi hyr också ut cyklar, kanoter, kajaker och stand up paddleboards. I närheten av campingen finns fotbollsstadion Strandvallen, där matcher i den svenska fotbollsligan spelas.Är det säkert att övernatta på er camping?

Ja, det är det. Vi är en av de 350 campingplatserna som är anslutna till den svenska camping- och stugföreningen, där vi är certifierade och klassificerade enligt gällande regler.Kan Hälleviks Camping besökas av organisationer eller grupper?

Ja, det kan ni! Vi erbjuder paket för idrottsföreningar, skolklasser och privata grupper. Besök vår hemsida för mer information.Kan jag stanna hos er året runt?

Ja! Vår anläggning är öppen året om och vi har personal på plats mellan den 1 april och den 1 oktober. Under lågsäsongen måste platserna bokas minst 4 dagar innan ankomst.Vilka badmöjligheter finns det för familjer med barn?

Vi har flera grunda sandstränder som är mycket populära bland familjer med barn, samt ett tempererat utomhusbad i närheten.Harge Sv
Är husdjur tillåtna på campingen?

Både du och ditt husdjur är välkomna på campingen om ni bor i en husvagn/husbil eller i stugorna 1–9, 11 & 12 samt stuga 18. Vänligen håll din hund i koppel och rasta den utanför campingen. Använd hundpåsar.Är det möjligt att ladda en elbil?

Vi har en laddstation med två anslutningar. Den ligger vid staketet bakom villa-vagnarna längs vägen. För att ladda används Epspot-appen. Det är förbjudet att ladda din bil på campingen eller vid stugan.Kan man boka specifika platser på campingen?

Ja, hos oss bokar du din specifika plats via onlinebokning. Därför kan det vara svårt att förlänga din vistelse under huvudsommartiden.

Finns det en åldersgräns för att bo på campingen?

En person i gruppen måste vara minst 20 år gammal för att få bo hos oss.Vilka parkeringsmöjligheter finns det?

Det finns parkeringsplatser vid varje stuga, och om du bor på en campingplats får du parkera en bil per hyrd plats. Om du kommer med extra bilar hänvisar vi dig till parkeringen vid receptionen.När kan jag checka in och när måste jag checka ut?

Du kan checka in från 15:00 eller så snart som din plats/stuga blir tillgänglig. Utcheckning för campingplatser är kl. 14:00. Utcheckning för stugor är kl. 11:00.Jägersbo Sv
Kan jag köpa fiskekort hos er?

Ja, vi säljer fiskekort för Ringsjön.Finns det tillgång till toaletter när man bokar en Quick-Stop utanför campingplatsen?

Ja, du har tillgång till alla faciliteter på campingplatsen, men det kan vara en bit att gå (200-400 m).

Är det möjligt att komma till er med kollektivtrafik?

Det är mycket möjligt. Det är ca 400 m till busshållplatsen “Jägersbo”, därifrån kan du åka direkt till Höörs station.Kan jag ta med mitt eget båt eller kanot?

Ja, det är inget problem. Det är gratis att lägga till vid bryggan eller strandkanten.Är det tillåtet att ta med hunden in i stugorna?

Ja, vi har fyra stugor där hundar är tillåtna. Ta med ditt eget hundbädd. Det anges vid bokningen av stugan om det är tillåtet.Varför kan jag inte boka/reservera en specifik plats?

Vi erbjuder inte platsbokning. Det innebär att du ofta kan förlänga din vistelse. Vänligen ange dina önskemål vid bokningen, t.ex. nära servicehuset. Vi försöker uppfylla dina önskemål.Kust Camp Sv
Finns det en vandringsled?

Ja, en del av Östgötaleden går direkt förbi campingen, där det även finns ett utsiktstorn med vy över skärgården.Var kan jag hyra en kajak?

Kajakuthyrning finns tillgänglig på campingen.Hur långt är det till naturreservatet?

Campingplatsen ligger i naturreservatet!Kan man bada och sola här?

1000m bort finns en större sandstrand. Vi har långa klippbad och en klapperstenstrand samt en badbrygga.Finns det en barn-badplats?

Vi har en liten barnstrand och en badbrygga.Hur långt är det till havet?

90m, du kan se alla förbipasserande båtar!Finns det en restaurang?

Under högsäsong är vår fullt licensierade restaurang öppen. I centrum (1200m bort) hittar du mer!

Kan man fiska här?

Ja, att fiska med handredskap är gratis! Bukten är känd för sitt gäddfiske och det finns gott om abborre.Går det att simma här?

Ja, vi har en populär lagunpool och en sandstrand med ett 10-meters hopp torn. Separat område för att simma med hundar.Kan man hyra en kajak/båt här?

Ja, bukten är mycket säker för paddling och båtturer.Hur långt är det till Astrid Lindgrens Värld?

45 km.Har ni platser för husbilar?

Ja, vi har förstärkta platser nära vattnet.Saltviks Sv
Finns det vandringsleder i närheten?

Ja, flera markerade leder startar direkt från campingplatsen i det fantastiska naturreservatet Tjurpannan.Kan man åka ut på havet?

Ja, hyr en roddbåt eller motorbåt hos oss eller boka en guidad tur genom skärgården.Har ni en hoppkudde?

Ja, precis bredvid minigolfbanan, lekplatsen och utegymmet.Behöver man fiskekort för att fiska?

Nej, det behövs inte – men kom ihåg att vissa arter är skyddade!Är hundar välkomna hos er?

Hundar är varmt välkomna – även på stranden.Kan jag välja en specifik nummer för platsen/stugan?

Ja, klicka på kartknappen när du bokar.Tingsryd Sv
Vad är era öppettider?

Vänligen kontrollera våra öppettider på vår hemsida eller Facebook. Vi uppdaterar dem löpande

 

Är hundar tillåtna på campingen eller i stugorna?

Hundar är välkomna. Vi har även specifika stugor där hundar är tillåtna. Vänligen informera oss vid bokning av stugan om att du tar med en hund. Hund kostar 100 SEK per dag. På campingen är hundar gratis.Finns det lakan och handdukar att hyra?

Lakan och handdukar kan hyras för 150 SEK per set.Kan jag boka städning för stugorna?

Du kan boka städning när du reserverar stugan eller meddela oss vid incheckning. Städningen kostar 650 SEK.När är in- och utcheckning för stugorna?

Incheckning sker kl. 15:00. Utcheckning sker kl. 11:00.När är in- och utcheckning på campingen?

In- och utcheckning sker kl. 12:00.Vita Sandar Sv
Vilken typ av uttag finns det på campingplatserna?

Vi har två typer av uttag: 10A CEE och 10A. Mer detaljer finns på kartan på vår webbplats.Har ni ett hundbad?

Ja, vid en del av stranden är det tillåtet att ta med hundar.Finns det laddstationer för elbilar?

Ja, 8 av våra stugor är utrustade med laddstationer.Får man fiska i Vänern?

Ja, det går att fiska i Vänern utan fiskekort.Är poolen uppvärmd?

Ja! Poolen håller en temperatur mellan 24-27°C.Hur långt är det till akvedukten i Håverud?

Det är 16 km till akvedukten i Håverud.