Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Några av våra bästa campingtips

Barnfamilj som grillar mellan två husvagnar
sep 20
Skrivet av Frida den 20 sep 2018 kl 12:00

Saker överallt och ingen koll på någonting.. Ju längre in på semestern du kommer desto mindre och mindre plats får du. Känner du igen dig? 

Vilken tur att du öppnade detta mail och nu kommer få ta del av ett par av våra bästa compact living-tips. Men lite planering, eftertanke och kreativitet kan du frigöra mycket plats i din husvagn eller husbil.

Få MER PLATS OCH GÖR HUSVAGNEN/HUSBILEN TILL ETT ANDRA HEM

  • Utnyttja alla lådor och skåp som redan finns i husvagnen eller husbilen.
  • Fäst en etikett på lådorna och skåpsdörrarna. (Kom ihåg att ta en mild tejp för att slippa fula märken.)
  • Utnyttja förtältet till max och gör det mysigt med sittkuddar, trevliga möbler, ljuslyktor och en härlig växt för att skapa mer liv.
  • Köp snabbtorkande textiler. Med dessa slipper du använda alla dörrar och möbler som torkställ under onödigt lång tid. 
  • Gör det mer hemtrevligt genom att skapa ”olika” rum. Ett tips är att ha olika färgteman i de olika utrymmena.
  • Campingresan upplevs som redan känt bäst utanför husvagnen. En TV tar upp onödig plats. När det regnar kan du hitta på andra roliga saker som att spela kort eller något annat spel.
  • Lura ögat för hur stort det egentligen är i din husvagn eller husbil. Det gör du genom att sätta upp en spegel på lämlig plats.
  • För att minska risken att glömma något hemma och slippa dra saker fram och tillbaka, rekommenderar vi att ha en egen uppsättning bestick, tallrikar, glas, tändare, ljus, tvättlina, ficklampa, myggmedel och städtillbehör med mera i husvagnen eller husbilen.

Ett annat smart tips att ta med dig redan när du parkerar din husvagn eller husbil är att placera den efter om du vill ha morgon-- eller kvällssol. Det finns faktiskt en smart kompass-app som du kan ladda ner för att kolla av väderstrecken innan du väljer plats. 

Kolla igenom platsen innan du parkerar så att den är plan, annars kan du riskera att få en ofrivillig pool i förtältet och en svajig husvagn. Skulle platsen vara gropig? Kolla då med receptionen, förhoppningsvis har de en annan plats att erbjuda dig.

Bestäm även i förväg om du önskar att placera dig nära ett servicehus eller långt ifrån. Ställer du dig nära riskerar du mer spring fram och tillbaka från annat folk medan det å andra sidan är rätt skönt att själv ha nära till toalett, dusch, disk- och tvättmöjligheter.

Inne på respektive Swecamp-anläggning kan du se en områdeskarta och planera din plats redan vid bokning. De 11 anläggningarna är utspridda från norr till söder. Några med väldigt stor kapacitet och några lite mindre. Samtliga har ett stort utbud av utomhusaktiviteter för att skapa för stunder tillsammans.

 

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg