Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

I Flottsbro, beläget i Albysjön i Huddinge, bor du i en grönskande och fridfull oas endast 15 minuter från Stockholm City. Kombinera en resa till huvudstaden med att uppleva Utomhusupplevelser och STUNDER TILLSAMMANS med dina nära.

Ta vara på de många friluftsmöjligheterna. Susa ner ifrån länets högsta skidbacke med utsikt över Stockholm stad. Upplev utikten ifrån toppen. Utmana kroppen på historisk mark för Svensk Mountainbike i leder som Sveriges framgångsrikaste klubb tränar i. Här hölls bland annat Riksmästerskapet i MTB 1992 och SM tävlingar 2004.

Ta vara på naturen och era STUNDER TILLSAMMANS paddlandes i en vacker kanal som slingrar sig ut i Mälaren och där solstrålarna letar sig igenom trädens kronor. Snöra på dig vandringsskorna och ge dig ut i våra natursköna vandringsleder eller utmana varandra i beachvolleyboll, bangolf eller frisbeegolf. Ta ett dopp från vår 100 m långa sandstrand eller unna dig en glass i Värdshuset.

Bo, upplev och konferera i naturnära miljöer med god mat och aktiviteter som en viktig huvudingrediens i er vistelse för att öka kreativiteten.

Välkommen till Flottsbro i Stockholm – en naturupplevelse ett stenkast ifrån Stockholm City!

Naturen runt Flottsbro

Vi har skapat fyra vandringsleder som ledsagar er förbi vackra, intressanta och historiska områden runt Flottsbro. Naturen i Flottsbro är som en sagovärld. Det är ingen tillfällighet att scenen där Ronja Rövardotter fastnade med foten ner i rumpnissarnas grotta i Astrid Lindgrens saga spelades in just här. För dig som är intresserad av historia längre tillbaka i tiden kan det vara en upplevelse att bara vistas hos oss på Flottsbro. På området finns nämligen en liten del av Göta landsväg bevarad, en medeltida färdväg som trampades upp redan på bronsåldern och där kungligheter som Erik XIV, Drottning Kristina och Gustav II Adolf färdats. Skåda hällristningar som beräknas vara från 1000-talet e.Kr, rester av en fornborg och naturreservatet på 6 hektar med en rik växtlighet.

Boende i Stockholm

Bo i mysiga stugor i många storlekar och prislägen eller parkera husbilen eller husvagnen på natursköna platser hos oss med fullservice hela året. Perfekt för dig som vill kombinera en vistelse i Stockholm med shopping, konserter och musikaler med natur och träning.

Restaurang Värdshuset

Vår restaurang har fina lokaler, professionell personal och med stort fokus på vällagad mat av bra råvaror. En bra kombination vare sig det är tid för bröllop, fest, konferens eller familjemiddag. 

Skidbacke med utsikt över Stockholm

Flottsbro kan du välja mellan 5 nedfarter där den längsta är 700 meter lång och med en fallhöjd på 103 meter. Här hittar du även ett av Sveriges bästa snöanläggningssystem och Stockholms största skiduthyrning med utrustning för skidor, snowboard och snowblades. Ta med de mindre barnen till pulkabacken medan de äldre kan åka och ha roligt i Dream Park. Samlas runt grillplatserna för fika eller ta lunch över öppen eld. Om ni inte har med er egen mat är ni varmt välkomna in i värdshuset för en värmande dryck eller måltid innan ni ger er ut i det snöklädda vinterlandskapet igen.

När skidbacken är bar kan du spänna fast hjälmen, placera dig i en Downhill cars och utmana familjen, vännerna eller kollegorna vem som snabbast tar sig ner för den asfalterade rallybanan i backen.

Konferera i Stockholm

Kombinera er konferens i våra ljusa konferenslokaler med en smaklig måltid, aktiviteter som kanot, downhill cars och en värmande stund i bastuflotten på kvällen innan ni sover i våra stugor.

Tre vänner i en blå kanot

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

55

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

55

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTEN STUGA

53

Hos oss bor du i en naturskön miljö endast 15 minuter ifrån Stockholm City. Vi har allt ifrån stugor med uteplats, WC, dusch och kök med mikrovågsugn till enklare stugor. Storleken varierar mellan 2-6 bäddar. 

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

7

Ikon av en husvagn

HUSVAGNSPLATSER

58

Runt tält

TÄLTPLATSER

60

Med 58 platser med el och TV anslutning i en naturskön miljö är Flottsbro det perfekta alternativet för husvagns och husbilsägare som vill se Stockholm och samtidigt kunna slappna av i en lugn miljö.

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ FLOTTSBRO, STOCKHOLM

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 70%

  • 68%

  • 57%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 70%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

70%

Boendet

68%

Aktiviteterna

57%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

70%

FACILITETER & SERVICE

Skidanläggning med 5 nedfarter och 3 liftar
Mountainbikelerer
Vandringsleder
Anpassat för rörelsehindrade
Lekplats
Hundar välkomna
Restaurang med fullständiga rättigheter
Kiosk
Servicebutik
Konferensmöjligheter
Skötrum för spädbarn
Kreditkort accepteras
Strand och bad

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Infart på Glömstavägen (väg 259) öster om Huddinge.