Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Stuga vid Vänern

En sjö omringad av upplevelser, skärgårdsliv och kultur. En plats för dig som ena dagen är ute efter rofyllda stunder med bad från klipporna varvat med en bra bok och med en härlig grillkväll som avslut.

För att dagen därefter besöka någon av Vänerns många kulturupplevelser som Picasso-statyn i Kristinehamn, Konsthallen Sliperiet i Borgvik eller den gamla porslinsfabriken i Rörstrands Center där du kan prova på drejning, trycka ditt eget porslin eller boka en guidad tur på museet.

Upplevelserna kring Vänern svalnar inte i takt med att sommarvärmen gör det. När temperaturen sjunker går mysighetsfaktorn upp och tar dig med på oförglömliga dagar fyllda med pimpelfiske, skridskoåkning och längdskidåkning.

I området runt Vänern väntar utomhusupplevelser året runt för alla åldrar och intressen. Vi har tre anläggningar att erbjuda dig som längtar efter att uppleva Vänern från sina bästa sidor. Högst upp vid den norra kusten finner du Bomstadbaden och på den sydvästra sidan finner du Vita Sandar.

Stuga på Bomstadbaden i Karlstad

På 4-stjärniga Bomstadbaden, även kallat Värmlands Riviera finns stugor för dig som önskar boende oavsett säsong. Om inte en heldag på den 400 meter långa och barnvänliga sandstranden lockar för dagen så finner du den välkända konsthallen "Sliperiet" i Borgvik bara en halvtimmes bilväg från anläggningen eller varför inte ta en cykeltur i den vackra naturen med picknickkorgen redo och fylld med godsaker?

På anläggningen erbjuds aktivteter och faciliteter för hela familjen, vännerna eller kollegorna i form av bland annat en häftig äventyrsbana, trampbåtar och längdskidåkning. Du kan även hyra en motorbåt och prova fiskelyckan. För dig som söker avslappning rekommenderar vi att besöka den omtalade wellnessavdelningen.

Stuga på Vita Sandar i Mellerud

På 4-stjärniga Vita Sandar erbjuds boende i enklare stugor och villavagnar. En perfekt plats för dig som söker lugn och ro varvat med minnesrika utomhusupplevelser och STUDER TILLSAMMANS. Utmana varandra på äventyrsgolfbanan eller ta en match på beachvolleybollplanen. För den naturkäre finns det vandringsleder att upptäcka i härlig natur, med stor chans att du stöter på en och annan kantarell på vägen.

Båda anläggningarna erbjuder även campingplatser vid Vänern.

BOKA
Erbjudanden