Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Billig och bra camping nära Stockholm

Önskar du bo billigt men bra nära Stockholm City? På Flottsbro bor du naturskönt i ett friluftsområde, endast 15 minuter från stadspulsen. 

I Flottsbro, beläget i Albysjön i Huddinge, bor du i en grönskande och fridfull oas endast 15 minuter från Stockholm City. Kombinera en resa till huvudstaden med att uppleva Utomhusupplevelser och stunder tillsammans med dina nära.

Tryck på bilden till höger för att se fler bilder.

Bo året runt på campingplats eller i stuga

Flottsbro välkomnar dig året runt. Välj mellan en av de 58 campingtomterna för husbil eller husvagn eller en av de 55 stugorna. 

Aktiviteter på Flottsbro

Här finns aktiviteter för både avkoppling och adrenalin. Susa ner ifrån länets högsta skidbacke med utsikt över Stockholm stad. Prova vår fartfyllda Flottsbro Downhill Cars. Utmana kroppen på historisk mark för Svensk Mountainbike, paddla i vackra kanaler eller snöra på dig vandringsskorna och ge dig ut i våra natursköna vandringsleder. På anläggningen finns även en plan för beachvolleyboll, bangolf eller frisbeegolf. Ta ett dopp från vår 100 m långa sandstrand eller unna dig en måltid eller glass i restaurang Värdshuset.

Aktiviteter i Stockholm

Många gäster bor hos oss i samband med ett besök i huvudstaden. Shopping, museum, konserter, restaurangbesök och kultur är endast ett urval av det du kan fylla din Stockholms-vistelse med. När hjärnan har möts av många nya intryck under en dag i staden kan det vara skönt att komma tillbaka till lugnet på Flottsbro. En oas endast 15 minuter från Stockholm city. 

BOKA
Ny sökning
1 anläggningar kan erbjuda den upplevelse du söker
Erbjudanden