Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

https://swecamp.se

Tack för ditt köp!

Presentkortet skickas med vald leveransmetod.

Du kommer få en bekräftelse skickad till den e-postadress du angav vid köpet. Valde du PDF som leveranssätt kommer du få ett separat e-postbrev med länk/länkar där du laddar ner PDFen.

Välkommen till din bästa utomhusupplevelse. Välkommen till Swecamp!

Ge bort en upplevelse

Grattis, Tack, Bra kämpat, Förlåt, God jul eller bara Hej?
Det finns många dagar att fira och  mycket att säga. Vem blir inte glad över att få en upplevelse i gåva?

Köp ett presentkort till någon du tycker förtjänar en härlig, upplevelserik eller avkopplande stund på någon av anläggningarna i Swecamp. Välj vilken upplevelse du vill ge bort eller ange valfritt belopp för att låta mottagaren själv bestämma vad det ska nyttjas till.

Välj motiv, text och innehåll här nedan. Värdehandlingen skickas omgående till mailadressen du anger eller via brev inom tre arbetsdagar från det att köpet har genomförts.

Skapa presentkort

Välj utseende

Motiv Välj en bild som pryder presentkortet

Barnfamilj som dinglar med fötterna från en badbrygga Husbil på en camping med vatten i bakgrunden Champagneglas och frukter på ett bord Personer som paddlar kajak i en grön miljö

Personlig hälsning Max 200 tecken

Välj gåva

Ge bort en upplevelse eller välj ett valfritt belopp för att låta mottagaren själv bestämma vad det skall nyttjas till. Vid val av paket bör du uppmärksamma vilka anläggningar som erbjuder respektive paket.

Valfritt belopp Minst 500 kr

Paket

Wellness Weekend

I en naturnära miljö välkomnar vi till en helg med avkoppling.

Lyxa till helgen med varma bad, tid tillsammans och njutning för kropp, själ och smaklökar.

Wellness Weekend innehåller två nätter i stuga eller på campingtomt för två personer och tillträde till wellnessavdelningen där frukt, choklad, och dryck väntar. 

Presentkortet används som delbetalning om summan för helgen överstiger beloppet.

1500 kr/st
Love Cottage

Skäm bort ett par du tycker om med ett Love Cottage där de unnar sig det där lilla extra och får kvalitetstid med varandra.

2 nätter i mysiga stugor som är ”uppkittade” med kärlekstema, för två personer
Paret välkomnas in i en stuga med doftande rosor & alkoholfritt bubbel. Levande ljus som skapar stämning, ro och harmoni. Bäddade sängar, sköna morgonrockar och goa tofflor. 3-rätters middag på restaurang, alternativt fylld kyl med mat och recept för att laga maten tillsammans. Smakfull ostbricka, kallskuret, kex och fruktbricka med bär och choklad och frukost finns att avnjutas.

Läs mer om Love Cottage på de olika anläggningarna.

3995 kr/st
Health & Training Camp

Ge bort en motivationsboost i present. Health & Training Camp är en helg med träningspass, inspirerande föreläsningar och näringslära. Framför allt innehåller helgen skratt och gemenskap i naturskön miljö. Läs mer om helgen här.

Personen som får presentkortet behöver kontakta oss för att meddela vilken av de fyra helgerna han/hon vill delta på. 0881-84 04 04 eller kontakt@swecamp.se.

2995 kr/person
Health & Training Camp Senior

Health & Training Camp Senior är anpassat för en hälsomedveten livsnjutare. Som vill hålla sig frisk och stark för att kunna njuta till fullo av tiden som pensionär. Inspirerande föreläsningar, träningspass och tips på nya smakfulla recept. Läs mer om Health & Training Camp Senior här.

Personen som får presentkortet behöver kontakta oss för att meddela vilken av de fyra helgerna han/hon vill delta på. 0881-84 04 04 eller kontakt@swecamp.se.

2995 kr/person

Guldkant

Morgonrock och tofflor

Lägg till en mysig morgonrock och ett par sköna tofflor.

350 kr/person

Blommor och levande ljus

Dekorera stugan med levande ljus och väldoftande blommor.

250 kr/st

Alkoholfri champagne och ostbricka med kallskuret

Lyxa till det med lite gott att äta och dricka!

350 kr/st

Grillpaket

Välj Grillpaketet och få en lånad grill, grillkol/ briketter och tändvätska levererat till ditt boende.

299 kr/st

Leveranssätt

Granska presentkort

Presentkort

Hälsning

Betalalternativ
Kortbetalning (VISA eller Mastercard).

Leverans

Presentkortet skickas som PDF till din e-post. För att kunna skriva ut behöver du tillgång till Adobe Acrobat Reader. Presentkortet kan även skickas i presentförpackning via post mot en avgift på 50 kr. Beräkna upp till en veckas leveranstid. 


Värdehandling
Presentkortet är en värdehandling och används som betalmedel vid ert besök hos oss. Förlorat presentkort kan tyvärr inte ersättas. Presentkortet kan ej heller lösas in mot kontanter. Om presentkortet innehåller ett färdigt paket kan det nyttjas på de anläggningar som erbjuder paketet (se swecamp.se) med reservation för fullbokning. Vid bokningstillfället skall det uppges att betalningen sker via ett presentkort och bokningen skall göras senast 5 dagar innan ankomst via mail eller telefon till anläggningen presentkortet skall användas på.

Personuppgiftslagen
Swecamp är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med köp av presentkort. Registreringen av dina personuppgifter utförs då du anger dina uppgifter i formuläret.
Swecamp kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning, betalning och för att kunna leverera värdehandlingen. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser. Personuppgifterna behandlas även för marknadsföringsändamål av Swecamp och Swecamps enskilda anläggningar för egna produkter och tjänster samt för andra produkter och tjänster på uppdrag av bolag och organisationer som Swecamp eller Swecamps anläggningar samarbetar med.
Dina personuppgifter sparas i 36 månader efter att avtalsförhållandet avslutats. Du har rätt att en gång per år utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats, varifrån uppgifterna har hämtats samt att få information om eventuella mottagare till vilka uppgifterna har lämnats ut. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Du kan också meddela att du motsätter dig att personuppgifterna används för marknadsföring. För frågor kontakta Swecamp, Box 113 96, 404 28 Göteborg, 0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK).

Moms
Vid presentkortsförsäljningen utgår ingen moms. Momsen redovisas först vid nyttjandet av presentkortet.

Giltighetstid

Presentkortet är giltigt i 18 månader från utfärdandedatum.

Summering

Antal presentkort
Total summa
kr

Uppgifter och betalning

Dina adressuppgifter

Välj betalsätt