Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Swecamp stödjer Jontefonden

Under sommaren fylls anläggningarna med barnskratt, och härliga minnen av stunder tillsammans skapas. Sommaren upplevs inte på samma sätt för alla barn. Några barn är väldigt sjuka och behöver nya organ.

För oss känns det viktigt att bidra till positiva minnen för de som inte har möjlighet att besöka oss, därför stöttar vi Jontefonden. En stiftelse för barn och ungdomar som väntar på eller har genomfört en transplantation, och deras syskon. Med målet är att skapa guldkant och glädje i vardagen för dessa barn och ungdomar.

Jontefonden sprider glädje! 
Verksamheten syftar till att öka livskvalitet för drabbade eller syskon till drabbade barn och ungdomar, skapa glädje och att sätta guldkant på en väldigt svår livssituation. Vad som skänker guldkant på just deras tillvaro avgör mottagaren själv. Det kan vara frågan om ballonger i taket på sjukhussalen under en längre sjukhusvistelse eller att få åka någonstans tillsammans med syskon och familj och uppleva något roligt för att få familjen att känna sig som en vanlig familj. Ibland är det större önskemål, ibland är det enkla saker som skänker guldkant. Allt beroende på önskemål, ålder och situation i familjen.  Det är i regel väldigt långa sjukdomsförlopp och en lång väntan inför en organtransplantation. När väl organtransplantationen är genomförd har barnet fått tillbaka sitt liv. Tiden efter är förenad med lågt immunförsvar och de sociala kontakterna är begränsade samt en lång tuff resa med avstötningsproblematik och fortsatt oro. Utmaningarna finns ofta även på det sociala planet med skola och kompisar. Under denna tid vill Jontefonden vara med och sprida glädje, framtidstro och många skratt.

 

Ge en gåva till Jontefonden och bidra till att fler guldkanter kan delas ut

Plusgiro
 90 04 87-0
Bankgiro 900-4870
Swish 90 0487 0

Från utlandet
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE46 8000 0810 5996 4251 5119

Läs mer om hur du kan bidra till fonden här.

Att donera organ är ett enkelt sätt att rädda ett liv. Du anmäler dig för organdonation hos DonationsregistretKlicka här för att komma direkt till anmälan.