Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Registrera ett stugkort

Pris från

För att logga in i appen Upplev Swecamp och samla stugnätter behöver ett stugkort registreras på dig. Detta kan göras i receptionen på den första Swecamp-anläggningen du besöker eller via nedanstående formulär. På Byske Havsbad och Skellefteå camping behövs ett campingkort även när du bor i stuga. Campingkortet kan du köpa här eller i receptionen.

Vi rekommenderar att du gör registreringen genom att fylla i nedanstående formulär innan ankomst för att göra incheckningen så snabb och smidig som möjligt. 

Hur gör jag för att registrera mig i appen?

1. Ange vilken anläggning du ska besöka nästa gång. Ditt kort kommer vänta på dig där och ges till dig vid incheckning.

2. Fyll i formuläret med namn, e-post, telefonnummer, ankomst och avresedag samt skriv i ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-XXXX) och adress i rutan för meddelande. Under "Bra att veta" kan du läsa om vår behandlingen av personuppgifter. 

3. Klicka sedan på den blå knappen. Vi återkommer till dig med ett kortnummer som du använder för att logga in i appen. 

4. Ladda ner appen Upplev Swecamp genom att söka på Swecamp i Appstore eller på Google Play. När appen är nedladdad loggar du in med det kortnummer som vi skickade till dig samt ditt postnummer. 

Förfrågan
>
Bra att veta

Vad innebär appen?
Med appen Upplev Swecamp samlar du camping,- och stugnätter på anläggningarna som är medlemmar i Swecamp. När du kommit upp i nio stugnätter får du en bonusnatt till ett värde av 800 kr. Förutom det får du notiser med erbjudanden och information från anläggningen du besöker. Notiser som ökar gästupplevelse. Läs mer om appen här

Appen lanserades den 14 juni. Alla dina stugnätter sedan det datumet finns registrerade i appen, även fast du inte varit inloggad i den.

Kontakta oss
Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor om appen!
Kontakt@swecamp.se
0771-84 04 04 

Behandling av personuppgifter

Swecamp är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med att du registrerar dig på ett stugkort. Swecamps huvudsakliga syfte med att få ditt personnummer är kunna koppla ditt kort till dig för att förse dig med användbar och efterfrågad information och för att du skall kunna samla stugnätter. Personuppgifterna behandlas även för marknadsföringsändamål.

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser.

Genom att registrera dig på ett stugkort är du införstådd med och samtycker till att dina personuppgifter behandlas av Swecamp. Dina personuppgifter sparas i 36 månader efter att avtalsförhållandet avslutats.

Du har rätt att en gång per år utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats, varifrån uppgifterna har hämtats samt att få information om eventuella mottagare till vilka uppgifterna har lämnats ut. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter.

 

Erbjudandet gäller på alla swecamps anläggningar