Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Upplev Swecamp

Appen "Upplev Swecamp" ger dig den 10:e camping,- eller stugnatten i bonus. Mer pengar över i semesterkassan!

Dessutom nås du av erbjudanden och information från anläggningen du besöker som på ett eller annat sätt bidrar till en ännu bättre gästupplevelse.

Ladda ner appen i Google Play eller Appstore och registrera ditt Camping Key Europe-kortnummer* samt postnummer. Har du inget campingkort och ska bo i stuga får du ett stugkort i receptionen med ett kortnummer som du registrerar i appen. För att göra incheckningen så snabb och smidig som möjligt rekommenderar vi dig att förregistrera ett stugkort som du sedan hämtar ut i receptionen vid incheckning. På så sätt kommer du in i appen innan första incheckningen och du gör incheckningen enklare och smidigare.

När du checkar ut från en anläggning registreras dina camping,- respektive stugnätter i appen. När du kommit upp i 9 nätter bjuder vi på en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingtomt och 800 kr för stuga. 

Förutom detta får du erbjudanden och information från Swecamp och från anläggningen du befinner dig hos under vistelsen. Erbjudanden och information som ökar gästupplevelsen för dig på plats!
Vid längre boendeperiod än sammanhängande 20 dagar registreras inte nätterna i appen då det räknas som säsongsboende och redan är rabatterat.  

 

Hur gör jag för att komma igång?

 1. Ladda ner appen

  Ladda ner appen Upplev Swecamp i Google Play eller i Appstore.

 2. Registrera dig i appen

  För campinggäst
  Registrera ditt kortnummer och postnummer i appen - nu är allt klart för att checka in och börja samla camping,- och stugnätter!

  Om du har problem med att registrera dig i appen kan det bero på att ditt campingkort inte är aktiverat för i år. Aktivera campingkortet här. Om du vet att det är aktiverat och att postnumret är rätt kan du ta bort appen för att sedan ladda ner den igen. Hör av dig till oss om du behöver hjälp eller har frågor: kontakt@swecamp.se.


  För stuggäst
  Du kommer få ett stugkort första gången du checkar in på en anläggning i Swecamp. Om du vill kunna logga in i appen innan du checkat in, och för att göra incheckningen så smidig som möjligt, kan du registrera dig innan incheckning. Registrera ett stugkort innan ankomst här. 

 3. Lös in bonusnätter
  När en camping,- eller stugnatt är intjänad kan du betala med den genom att visa upp din telefon med den intjänade natten. En campingnatt har ett värde på 250 kr och en stugnatt har ett värde på 800 kr. Än så länge kan du ej registrera bonusnatten vid bokning online utan behöver ringa eller maila in din bokning (i det fallet tar vi inte ut en serviceavgift på 135 kr vid bokning med personlig hjälp som vi annars gör). ** 

* Bor du på campingtomt på en anläggning i Swecamp (eller de resterande anläggningarna som är anslutna till branschorganisationen SCR Svensk Camping behöver du ett campingkort. Detta kan köpas online på respektive anläggnings hemsida eller på plats i receptionen. Läs mer om campingkortet Camping Key Europe här).

** På ett högre belopp betalar gästen mellanskillnaden mellan priset för boendet och bonusen på 250 kr respektive 800 kr. På ett lägre belopp betalas ej mellanskillnaden ut och bonusen kan inte lösas in mot något annat eller tas ut kontant.