Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Upplev Swecamp

Appen "Upplev Swecamp" ger dig den 10:e camping,- eller stugnatten i bonus. Mer pengar över i semesterkassan!

Ladda ner appen i Google Play eller Appstore och registrera ditt Camping Key Europe-kortnummer* samt postnummer. Har du inget campingkort kan du be om att få registrera ett Camping ID nästa gång du besöker en av anläggningarna. Ett Camping ID är kostnadsfritt och gäller både om du bor på campingtomt eller i stuga men innehåller inte de rabatter och förmåner som ett Camping Key gör.

När du checkar ut från en anläggning registreras dina camping,- respektive stugnätter i appen. När du kommit upp i 9 nätter bjuder vi på en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingtomt och 800 kr för stuga. 
Vid längre boendeperiod än sammanhängande 20 dagar registreras inte nätterna i appen då det räknas som säsongsboende och redan är rabatterat.  

Hur gör jag för att komma igång?

 1. Ladda ner appen

  Ladda ner appen Upplev Swecamp i Google Play eller i Appstore.

 2. Registrera dig i appen

  Registrera ditt kortnummer (Camping Key eller Camping iD) och postnummer i appen - nu är allt klart för att checka in och börja samla camping,- och stugnätter!

  Om du har problem med att registrera dig i appen kan det bero på att ditt campingkort inte är aktiverat för i år. Aktivera campingkortet här. Om du vet att det är aktiverat och att postnumret är rätt kan du ta bort appen för att sedan ladda ner den igen. Hör av dig till oss om du behöver hjälp eller har frågor: kontakt@swecamp.se.

 3. Lös in bonusnätter
  När en camping,- eller stugnatt är intjänad kan du betala med den genom att visa upp din telefon med den intjänade natten. En campingnatt har ett värde på 250 kr och en stugnatt har ett värde på 800 kr. Du kan ej registrera bonusnatten vid bokning online utan behöver ringa eller maila in din bokning. ** 

* Bor du på campingtomt på en anläggning i Swecamp (eller de andra anläggningarna som är anslutna till branschorganisationen SCR Svensk Camping behöver du ett campingkort. Detta kan köpas online på respektive anläggnings hemsida eller på plats i receptionen. Läs mer om campingkortet Camping Key Europe här).

** På ett högre belopp betalar gästen mellanskillnaden mellan priset för boendet och bonusen på 250 kr respektive 800 kr. På ett lägre belopp betalas ej mellanskillnaden ut och bonusen kan inte lösas in mot något annat eller tas ut kontant.