Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Husbilsbiljett - 200 kr/ natt inkl. el, gäller 15/9-15/5

Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 13 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige till ett, i snitt, 30% lägre pris. 

Husbilsbiljetten gäller för 2 personer och en husbil för en övernattning fram till 15 september 2017 - 15 maj 2018 och därefter 15 september till 15 maj 2019. 

Husbilsbiljetten gäller ett år från och med datumet då köpet gjordes och kan inte nyttjas vid förbokning. Övernattningen inkluderar el, och på alla våra anläggningar finns möjlighet för avloppstömning och påfyllning av vatten (ej avloppstömning och påfyllning av vatten på Gustavsvik Resorts under vinterhalvåret). 

Husbilsbiljetten gäller ej under följande storhelger:
Kristi himmelsfärd, Påsk, Pingst, Valborg, Alla helgona helgen, Jul och Nyår.

Varför Husbilsbiljetten? 

  • Vid köp av husbilsbiljetten behöver du inte välja vilken anläggning du vill besöka i förväg. Ha med biljetten i bilen och checka in på en Swecamp-anläggning som passar bäst för er just där och då. 
  • Du bor för ett, i snitt, 30% lägre pris
  • Du kan köpa mellan 5-15 stycken biljetter per tillfälle. 

Värdehandling
Vid kortbetalning får du din värdehandlig skickad direkt till din mailadress. Fördröjning kan ske men har du inte fått din biljett på mailen efter 30 minuter ber vi dig titta i skräpkorgen, finns den inte där är du välkommen att kontakta oss på kontakt@swecamp.se eller ringa 0771-84 04 04 så skickar vi biljetten manuellt.

På värdehandlingen du får finns ett löpnummer som du anger när du kommer till anläggningen. Löpnumret är unikt och kan innehålla flera husbilsbiljetter. 

Varmt välkommen att köra in husbilen hos oss, koppla av, upplev Utomhusupplevelser, njut och skapa minnen av STUNDER TILLSAMMANS.

Uppgifter och betalning

Dina adressuppgifter

Antal nätter

200 kr/natt

Välj betalsätt

Var har du hittat information om Swecamps husbilsbiljett?

Betalalternativ
Kortbetalning (VISA eller Mastercard) eller postförskott. Vid postförskott tillkommer en kostnad på 85 kr. 

Personuppgiftslagen

Swecamp är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med köp av husbilsbiljetten på swecamp.se. Registreringen av dina personuppgifter utförs då du anger dina uppgifter i formuläret.
Swecamp kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning, betalning och för att kunna leverera värdehandlingen. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser. Personuppgifterna behandlas även för marknadsföringsändamål av Swecamp och Swecamps enskilda anläggningar för egna produkter och tjänster samt för andra produkter och tjänster på uppdrag av bolag och organisationer som Swecamp eller Swecamps anläggningar samarbetar med.
Dina personuppgifter sparas i 36 månader efter att avtalsförhållandet avslutats. Du har rätt att en gång per år utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats, varifrån uppgifterna har hämtats samt att få information om eventuella mottagare till vilka uppgifterna har lämnats ut. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Du kan också meddela att du motsätter dig att personuppgifterna används för marknadsföring. För frågor kontakta Swecamp, Box 113 96, 404 28 Göteborg, 0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK).

Återbetalning
Vid ett slutfört köp är Swecamp ej återbetalningsskyldiga. Om du har frågor om biljetten kontakta oss på kontakt@swecamp.se eller ring 0771-84 04 04 innan du genomför köpet.