Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök
Nyttig mat som groddar och frukter på ett bord

Health & Training Camp

Kvinnor som tränar i grupp utomhus

Under 2017 genomförs träningshelgerna Health & Training Camp under fyra tillfällen där du får chans att fylla på med motivation och inspiration till en hälsosammare livsstil. Vi har finslipat programmet så innehållet passar både dig som inte deltagit innan och för dig som var en av de 120 personerna som deltog tidigare år. 

Upplägget bygger på vår helhetssyn av ett friskt och hälsosamt liv. Helgen innehåller hälsocoachning, träningspass, inspirationsföreläsningar, näringslära och matlagningskurs, samt roliga utomhusupplevelser och stunder tillsammans i en naturskön miljö!

Är detta något för mig?
Självklart! Health & Training Camp välkomnar alla som känner för att komma igång och hitta vägen till ett starkare, friskare och roligare liv. Det krävs inga förkunskaper och du behöver inte vara vältränad för att klara av denna helg. Instruktören anpassar aktiviteterna så de passar både er nybörjare och er som orkar lite mer.

Utomhusupplevelser
En stor del av aktiviteterna kommer att ske utomhus i den fantastiska naturen runt anläggningarna. Vi vet nämligen att utomhusupplevelser ger energi, minskar stress och ökar kreativiteten och återhämtningsförmågan.

Stunder tillsammans
På Health & Training Camp finns de bästa förutsättningarna till att umgås med vänner och lära känna likasinnade under trevliga stunder tillsammans.

Guider
Du guidas av hälsocoachen Camilla Rova och träningscoachen Camilla Johansson som tillför kunskap, inspiration, glädje och engagemang. 

Boende
Du får välja mellan del i stuga eller bo på campingtomt i egen husbil/husvagn. Väljer du del i stuga bor du tillsammans med dina vänner och/eller tillsammans med nya likasinnade personer. Skriv namnen på de personer du vill bo tillsammans med i rutan för meddelanden.
Vill du bo i en egen stuga kan du kontakta oss på kontakt@swecamp.se eller ringa 0771-840404 så ger vi dig ett pris för eget boende.

Vill du se bilder från helgerna som genomförts och blogginlägg om innehållet hittar du det här

PROGRAM 2017

Fredag

12.00 – 13.00    Tid för incheckning och samling i receptionen

13.00 – 13.45    Presentation och Teambuilding

14.00 – 15.00    Träningspass 1: Kroppen som redskap

15.00 – 15.30    Fika

15.30 – 16.45    Föreläsning 1: Älska dig själv och skapa hälsoglädje

16.45 – 17.15    Träningspass 2: Träning med fokus på bålstyrka

17.15 – 18.00    Träningspass 3: Zumba

18.00 – 19.30     Egentid/tillvalsaktiviteter

19.30 – 20.30    Middag

20.30 - …..Egentid/tillvalsaktiviteter

Lördag

07.45 – 08.30    Träningspass 4: Yoga Stretch

08.30 – 09.30    Frukost

09.30 – 12.30    Föreläsning 2: Näringslära i praktiken, kombinerat med matlagningskurs &                 lunch

13.00 – 15.00    Träningspass 5: Styrka-Kondition-Rörlighet

15.30 – 17.00    Föreläsning 3: Mindful Eating inklusive fika

17.00 – 17.45    Träningspass 6: Tabatha

17.45 – 19.30    Egentid/ Tillvalsaktiviteter

19.30 – 20.30    Middag

20.30 - …          Egentid/ Tillvalsaktiviteter

Söndag

07.45 – 08.30    Träningspass 7: Yoga stretch

08.30 – 09.00    Frukost

09.00 – 09.45    Föreläsning 4: Hur får man motivationen att stanna kvar?

09.45 – 11.00    Träningspass 8: Militärinspirerat pass

11.00 – 12.00    Egentid/ Tillvalsaktiviteter

12.00 – 12.30    Avslutningslunch

12.30 – …           Tillvalsaktiviteter alternativt hemfärd

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet

Hur går jag tillväga för att anmäla mig?

Fyll i nedanstående uppgifter och skicka iväg din anmälan för att delta i Health & Training Camp 2017. Vi bekräftar att vi mottagit din anmälan inom 2 arbetsdagar (om du ej fått en bekräftelse av oss inom 2 dagar ber vi dig skicka ett mail till kontakt@swecamp.se eller ringa 0771-84 04 04 för att säkra att vi fått din anmälan).

Vi tar emot ca 25 deltagare på varje anläggning. När platserna är fyllda eller senast 4 veckor innan genomförandet skickar vi bekräftelse på att helgen kommer genomföras.
Vid för få anmälningar meddelas de som anmält sig att helgen inte kommer genomföras och man blir erbjuden en plats på de andra anläggningarna. Tackar man nej till det återbetalas hela beloppet.

Avbokningsregler

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerätt. Därefter är din anmälan bindande. Deltagaravgiften skall betalas inom 14 dagar från att din anmälan görs. 

Full återbetalning
Full återbetalning görs om en försäkring via Gouda tecknas i samband med din betalning. Kostnaden för försäkringen är 6% på de försäkrade beloppet vilket blir 180 kr för deltagande i stuga och 0 kr i självrisk. Du kan även försäkra resan till och från anläggningen, läs mer om Gouda och vilka villkor som gäller HÄR eller efter du skickat in din anmälan.

Ej återbetalning
Om inte någon försäkring tecknas sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar dig därför att se över din hemförsäkring.

 

Välj boendetyp:

Deltagaravgift i stuga:

Eller

Deltagaravgift för camping:

Välj anläggning och datum:

Våren 2017 - BOKNING STÄNGD
Hösten 2017
Betalsätt
Försäkring
Betalsätt
Försäkring
Betalsätt
Försäkring
Betalsätt
Försäkring

Försäkring via Gouda

Om det som inte får hända inträffar - du blir sjuk, skadar dig eller om du inte kan delta på helgen som du planerat får du full återbetalning om du tecknar försäkring via Gouda. I samband med din anmälan till hälsohelgen rekommenderar vi dig att teckna en försäkring via Gouda. Denna försäkring ger dig full återbetalning om något oförutsett hindrar dig från att delta till en kostnad på 6% av totalbeloppet utan självrisk. OM du endast skulle försäkra deltagandet innebär det en kostnad på 180 kr. Utöver deltagaravgiften kan du även försäkra kringkostnader som resan till och från anläggningen.
Läs mer om försäkringen HÄR

 

Obligatoriskt fält
Pris från: 2595 kr/person
Detta ingår
  • 2 st övernattningar
  • 8 st träningspass
  • 4 st inspirationsföreläsningar
  • 8 st måltider
  • Näringslära
  • Matlagningskurs
  • Gemenskap i naturskön omgivning
  
Kommentarer från deltagare 2016 
Vad tar du med dig hem ifrån helgen?
- Träningsvärk :-) Inspiration, glädje, nöjdhetskänsla. Ökad kunskap om träning & hälsa
- Inspiration till att fortsätta med träning och bra mat
- Lärdom om självmående, hitta sig själv, en bit självförtroende, ny energi.
BOKA
Camilla Rova
Hälsocoach
Camilla har bland annat varit med som hälsocoach i TV3 ́s "Min stora lata familj" och skrivit kokboken ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt”. Camilla är kock, kostrådgivare och hälsocoach med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning. Hon jobbar idag med utbildning och föreläser inom hälsa, personlig utveckling och strategisk hälsoutveckling på företag. Camilla har en bakgrund som kock och var då även en 35 kg tyngre soffpotatis. Sedan 16 år tillbaka brinner hon för att sprida bra mat, sunda och hållbara vanor med guldkant. www.camillarova.se
Camilla Johansson
Träningscoach
Camilla är personlig tränare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon äger och driver gymmet Dreambody. Med sin passion för att skapa glädje och lycka tar hon med sig människor in i träningsglädjen. Med en egen version av att coacha människor väcker hon intresset för att skapa stora resultat i träningen. Camilla brinner för att få människor att genom kunskap, motivation och positiv attityd nå en hälsosam livsstil. ” Med vanligt sunt förnuft kommer du att få ovanligt bra resultat” - Camilla Johansson sporthalsa.se/bloggar/camillaj

Betalningsvillkor
Betalning via Bankgiro. Uppgifter kring insättning får du i nästa steg då du skickat iväg din anmälan. När platserna är fyllda eller senast 4 veckor innan genomförandet skickar vi bekräftelse på att helgen kommer genomföras. Om helgen inte kan genomföras på grund av för få anmälningar återbetalas hela beloppet. 

När blir min anmälan bindande?
Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerätt. Därefter är din anmälan bindande. Deltagaravgiften skall betalas inom 14 dagar från att din anmälan görs.

Återbetalning vid avbokning
Full återbetalning - Full återbetalning görs om en försäkring via Gouda tecknas i samband med din betalning. Kostnaden för försäkringen är 6% på de försäkrade beloppet vilket blir 180 kr för deltagande i stuga och 0 kr i självrisk. Du kan även försäkra resan till och från anläggningen, läs mer om Gouda och vilka villkor som gäller HÄR eller efter du skickat in din anmälan. 

Ej återbetalning - Om inte någon försäkring tecknas sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar dig därför att se över din hemförsäkring.

Swecamps rättigheter
Swecamp har rätt att sätta stopp för fler anmälningar när deltagarantalet har uppnåtts. Om det skulle bli för få deltagare på någon anläggning kan Swecamp ställa in träningshelgen, Swecamp skall då om möjligt erbjuda dig som deltagaren en plats på en annan anläggning. Om du väljer att inte delta på den föreslagna anläggningen återbetalar Swecamp deltagaravgiften.

Programmet är preliminärt och träningscoacherna kan bytas ut.

Personuppgiftslagen
Swecamp är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med din anmälan till Health & Training Camp. 

Swecamp kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning och betalning. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser. Personuppgifterna behandlas även för marknadsföringsändamål av Swecamp och Swecamps enskilda anläggningar för egna produkter och tjänster samt för andra produkter och tjänster på uppdrag av bolag och organisationer som Swecamp eller Swecamps anläggningar samarbetar med.
Dina personuppgifter sparas i 36 månader efter att avtalsförhållandet avslutats. Du har rätt att en gång per år utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats, varifrån uppgifterna har hämtats samt att få information om eventuella mottagare till vilka uppgifterna har lämnats ut. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Du kan också meddela att du motsätter dig att personuppgifterna används för marknadsföring. För frågor kontakta Swecamp, Box 113 96, 404 28 Göteborg, 0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK) och priset är inklusive moms.