Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

School Camp

Pris från

Ibland behöver man komma bort från skolbänken ett tag och uppleva någonting nytt. Ta med er undervisningen till en ny miljö, eller koppla bort skolan helt för att bara umgås och uppleva utomhusupplevelserna Swecamps anläggningar har att erbjuda.

Vi matchar era behov och önskemål med aktiviteter som passar er. Utmana er i en höghöjdsbana, susa ner i en vattenrutschkana, paddla i skärgården eller ta dig ner för våra härliga pister med slalomåkning. Det finns en stor variation möjligheter med en gemensam nämnare: ”utomhusupplevelser på riktigt”.

Några anläggningar har färdiga erbjudanden för skolklasser; Daftö Resort, Isaberg Mountain Resort och Kronocamping i Lidköping. Om du önskar besöka någon av de andra anläggningarna i Swecamp ber vi dig fylla i nedanstående formulär eller ta kontakt med oss så hittar vi den bästa möjliga lösningen för just dig och din grupp, kontakt@swecamp.se eller 0771-84 04 04.

Förfrågan
>
Bra att veta

Generella_829229-the-boy.jpg

Tre anläggningar har färdiga paket för dig att ta del av.
Daftö Resort, Strömstad
Isaberg Mountain Resort, Hestra
Kronocamping, Lidköping

Om du vill att klassen ska besöka någon av de andra anläggningarna, fyll i formuläret här på sidan efter att du valt anläggning så kontaktar vi dig med förslag på upplägg och pris. 

Vill du ha tips på vilken anläggning som passar dina önskemål är du välkommen att kontakta oss på kontakt@swecamp.se eller 0771-84 04 04.

Erbjudanden