Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök
Pris från
595 kr

Matkasse från Middagsfrid

Pris från
595 kr

Beställ en matkasse från Middagsfrid inför din vistelse hos oss. Kassen levereras till din stuga eller finns att hämta i receptionen om du checkar in med husbil eller husvagn. Allt för att både din vistelse och packning skall bli så enkel och smakfull som möjligt!

Middagsfrid är världens första färdigplanerade matkasse och fokus är på god och hälsosam mat i vardagen, gjord på äkta råvaror och med fokus på ekologiskt, tillsatsfritt och klimatsmart. 

Nu kan du som gäst njuta av matkassen som levereras till din boendeenhet under vistelsen på en anläggning i Swecamp. Till en början kan kassen beställas till Flottsbro i Stockholm men inom snar framtid hoppas vi kunna erbjuda matkassar till alla Swecamps anläggningar!

Matkassen levereras till Flottsbro på måndagar mellan 17-22 hela året. Vi behöver ha er beställning senast söndagen veckan innan er ankomst. Ex. beställ senast söndagen den 31/1 om ni checkar in måndag den 8/2 eller kommande dagar samma vecka.

startsida-bastitest2.jpg

Skall jag ta med något utöver det som finns i matkassen?
Beställer du hem matkassen från Middagsfrid förväntas du ha vissa ingredienser hemma. Innan leverans skickas ett mail och/eller ett SMS med en lista på vad du behöver ha med dig till anläggningen, alternativt som du kan köpa på plats i receptionen. 

Hur beställer jag matkassen?
Fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter, ankomst och avresedag samt vilken kasse du önskar beställa av de nedanstående. Har du redan bokat din vistelse anger du ditt bokningsnummer i fältet för meddelanden och om du ännu inte bokat anger du om du skall boka stuga eller campingtomt. Vi tar kontakt med dig och informerar dig om vad du behöver ha med dig till anläggningen. Betalningen skall vara Swecamp till handa innan ankomstdag, betalningsuppgifter kommer i informationsmailet från oss. Om du har frågor inför eller efter du beställt kassen är du alltid välkommen att ta kontakt med oss via kontakt@swecamp.se eller 0771-84 04 04.

Om jag redan är kund hos Middagsfrid, kan jag få min kasse levererad till Flottsbro under min semester?
Ta kontakt med Middagsfrid på kundservice@middagsfrid.se eller ring 08-55 117 118 så får du svar på om din kasse i ditt befintliga abonnemang kan levereras till Flottsbro. 

25-MINUTERSKASSEN, NYHET 2016! 

3 middagar för 4 personer
Pris 795 kr, 66 kr per måltid och person.
Upptäck veckans meny här!

25min-1.jpg

STORA MATKASSEN, ORIGINALET SEDAN 2007

5 middagar för 4 personer
Pris 925 kr, 46 kr per måltid och person. 
Upptäck veckans meny här!

Middagsfrids-Stora-Matkasse_våren-2013_webb.jpg

MELLANSTORA KASSEN, POPPIS FÖR MÅNGA

3 middagar för 4 personer
Pris 695 kr, 58 kr per måltid och person.
Upptäck veckans meny här!

Middagsfrids-Mellanstora-Matkasse_våren-2013_webb.jpg 

LILLA MATKASSEN, MED MAT FÖR 2

4 middagar för 2 personer
Pris 595 kr, 74 kr per måltid och person.
Upptäck veckans meny här!

 Middagsfrids-Lilla-Matkasse_våren-2013_webb.jpg

VEGOKASSEN, VÅR GRÖNASTE KASSE

Pris 695 kr
4 middagar för 4 personer, 43 kr per måltid och person.
Upptäck veckans meny här!

 vego.jpg

BARNKASSEN, EXTRA BARNVÄNLIG

Pris 765 kr
4 middagar för 4 personer, 48 kr per måltid och person.
Upptäck veckans meny här!

Middagsfrids-Barnkasse_våren-2013_webb.jpg 

Förfrågan
>
Bra att veta

Levereras till Flottsbro
Till en början kan Middagsfrids matkasse endast beställas till Flottsbro i Huddinge, Stockholm. Samarbetet med Middagsfrid skall förhoppningsvis utökas efter att testperioden med Flottsbro utvärderats. Inom snar framtid hoppas vi kunna erbjuda Matkassar till alla Swecamps anläggningar!

Matkassen levereras till Flottsbro på måndagar. Vi behöver ha er beställning söndagen veckan innan er ankomst. Exempel: Vi behöver ha din beställning senast söndagen den 31/1 om ni checkar in måndag den 8/2.

Boende
Du behöver en ugn och spis för att tillaga måltiderna. Om du bokar en stuga utan ugn finns det tillagningsmöjligheter i servicehuset.

Hur betalar jag?
Till Swecamp via faktura eller betalning till Bank Giro. Betalningsuppgifter skickas från Swecamp när du lagt till beställning.

Övriga frågor?
Varmt välkommen att ta kontakt med oss via kontakt@swecamp.se eller 0771-84 04 04 så hjälper vi dig!