Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök
Pris från
290 kr

Företagsboende

Pris från
290 kr
Röda stugor på camping nära Stockholm

Behöver du eller dina kollegor boende i samband med arbete på annan ort? Eller reser du i tjänst och är trött på stora hotellkomplex med långa korridorer? 

Vi välkomnar er till bekvämt boende i naturskön miljö. De allra flesta ligger i eller intill städer, kanske i staden du ska arbeta i? Swecamp är en kedja som kombinerar logi med utomhusupplevelser. Vi har anläggningar från norr till söder och boendealternativ för alla smaker.

Boendealternativ
Hos oss kan du välja att bo i stugor eller hotellstugor med bilen parkerad precis utanför. Har du egen husvagn eller husbil kan du parkera den på en campingtomt. Det finns alltifrån enkla 2-bäddsstugor till exklusiva 12-bäddsstugor och anläggningarna finns från Byske i norr till Höör i söder.

Din kontakt för logi i Sverige
Vi strävar efter att erbjuda dig och dina kollegor boende både denna och framtida gånger. Vårt mål är att bli din kontakt och samordnare när det gäller företagsboende i Sverige. Det sparar tid för dig, tid som du istället kan lägga på ditt företags kärnverksamhet.    

För bokningsförfrågan eller rådgivning om boendealternativ, ange anläggning/stad och fyll i formuläret här nedanför eller kontakta oss via 0771-84 04 04 eller kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig. Du kan även läsa mer om boendealternativen för respektive anläggning genom att trycka på undersidorna till denna sidan.

Förfrågan
>
Bra att veta

Konferens
Några anläggningar har konferensrum för uthyrning och vi hjälper dig gärna att skräddarsy ett konferensupplägg. Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig ta fram alternativ som kan passa er bra. Du kan även ta del av några exempel på upplägg HÄR.

Mail: kontakt@swecamp.se 
Telefon: 0771-84 04 04