Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Utomhusupplevelser för alla

Personer med gula hjälmar som åker forsänning Kille som sänker bollen på ett av hålen på äventyrsgolfen
aug 02
Skrivet av Frida den 02 aug 2018 kl 12:00

Ibland är det bara skönt att ta det lugnt på semestern. Men ofta dröjer det inte länge förrän det spritter i benen, framförallt i de små. Vi har ett stort utbud av utomhusupplevelser på anläggningarna som är medlemmar i Swecamp. I detta blogginlägg tänkte vi berätta om några av de mest populära som du bara inte får missa under din vistelse på någon av anläggningarna!

HÖGHÖJDSBANA
Här får du prova på en kombination av lek, klättring och äventyr med olika utmaningar anpassade efter dina förutsättningar. Det är plattformar uppe i träden som bildar banor på olika nivåer. Mellan plattorna stöter du på utmaningar som balansgång, klättring, hopp och koordinationsmoment.

Höghöjdsbana erbjuds vid Ingestrand, Skellefteå Camping och 30 minuter från Daftö Resort.
Klicka här för mer info.

DOWNHILL CARS
Flottsbro i Stockholm är den enda anläggningen som erbjuder Downhill Cars, vilket helt klart är värt besökt just för dessa. Du tar liften upp för en brant backe och ner via en anpassad bana. Med bilens teknik bestämmer du själv hastigheten. Detta är en otroligt rolig aktivitet där du kan utmana både dig själv och kompisarna! Obs. Åldersgräns 15 år samt 150 cm. Klicka här för mer info.

FORSRÄNNING
Söker du efter en adrenalin- och fartfylld utomhusupplevelse? Styr bilen mot Byske Havsbad, där har du möjlighet att ge dig ut på en spännande forsränning i Byskeälven! Detta är en dagsutflykt som inkluderar utrustning och fika.

Det finns två olika turer, ”Utmaningen” och ”Kaxturen”.

Utmaningen – Passera roliga utmanande forsar som Kvarnforsen, Aftonsmora och Treholmsforsen. Total tid: 3-5 timmar. Obs. Åldersgräns 14 år.

Kaxturen – En naturskön tur som innehåller såväl lugna partier som tre större forsar, Storforsen, Närbergsfallet och Kaxfallet. Turen avslutas med att simma genom Kaxfallets canyon och hoppa från klipporna för de som vill. Lunch ingår och turen tar totalt 6-8 timmar. Klicka här för mer info.

ÄVENTYRSGOLF
På alla anläggningar i kedjan kan du utmata familj och vänner på äventyrsgolf eller minigolf! Klicka här för mer info.

BÅTTURER
Visst är väl en båttur bland det bästa som finns en varm sommardag! Att bara kunna släppa allt och njuta av naturen och höra vågorna slå mot båten. Härliga båtturer kan du uppleva vid Daftö Resort, Evedals camping och Johannesvik camping.

Turerna ser olika ut på respektive anläggning.
Klicka här för mer info.

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg