Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

SWECAMP'S GRILLTIPS

aug 23
Skrivet av Frida den 23 aug 2018 kl 12:00

BLIR DU OCKSÅ MER KREATIV UNDER GRILLSÄSONGEN?
Grillsäsongen får många av oss att öppna upp ett nytt och mer kreativt matlagningstänk. Måltiderna fylls med spännande nya sallader, röror och andra smarriga tillbehör till det som ligger på grillen. Trots grillglädjen och ivern att prova på nya saker står du kanske ändå med en torr köttbit eller en fisk som är fastklistrad i gallret? Det är slut med det nu. I detta blogginlägg delar vi med oss av våra bästa grilltips och hur du slipper att dra med grillen under campingsemestern för att njuta av fantastiska grillkvällar.

  • Gissar du dig till när köttet är klart? Sluta upp med det och skaffa en termometer. Det blir både enklare och godare. Med en snabb sökning tar du reda på vilken temperatur som gäller för det protein som ligger på just din grill.
  • Har du tröttnat på att grilla fisk för att den alltid fastnar på gallret? Ge inte upp innan du provat att torka av fisken för att sedan doppa den i grädde, innan du lägger den på grillen. Fettet i grädden lägger sig som en skyddande hinna och motverkar att fisken fastnar.
  • Har du svårt att få till ett perfekt kött trots stenkoll på termometern? Dela upp grillen i två, en sida som är varm och en som är mindre varm. På den varma sidan kan du grilla på, för att sedan låta köttet vila på den mindre varma sidan. Flytta köttet fram och tillbaka tills du nått rätt temperatur.

GRILLPAKETET
En grill med tillbehör är inte alltid det enklaste att få plats med, tillsammans med badleksaker, solstolar, cyklar och allt annat som måste med på semestern. För att göra grillkvällarna så smidiga som möjligt för dig har vi skapat ett Grillpaket som du kan boka på de flesta Swecamp-anläggningarna. 

Grillpaketet innehåller;

  • En lånad grill av märket Weber* som levereras till boendet.
  • Grillkol eller briketter.
  • Tändvätska.

*Om Weber-grillarna tar slut lånas grillar ut från andra varumärken.

Gör det bekvämt för dig och minska packningen genom att boka till Grillpaktet under din vistelse. Läs mer här.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg