Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Julklappstips

nov 16
Skrivet av Emma Hermansson den 16 nov 2015 kl 12:00

Har du julklappar kvar att inhandla? Här kommer några tips vad vad du kan lägga under granen till jul, adresserade till honom eller henne som önskar sig minnesvärda upplevelser istället hårda klappar.

Till den hälso,- och träningsintresserade

Health & Training Camp 2016
Att ta vara på sin kropp, på sitt sinne och utöka sin kunskap kring välmående är ibland lättare sagt än gjort. Därför har vi kokat ihop det mesta som hör hälsa och träning till och serverar ett smörgåsbord för kropp och själ under våren och hösten 2016.

Den som vill smaka får uppleva en helg med olika former av träningspass, matlagningskurs, näringslära, föreläsningar om mental träning, stresshantering och målfokusering. Helgen är förutom det fyllt till bredden med god mat, inspirerande samtal med likasinnade, många skratt och gemenskap.

Du hittar mer information om upplägget, instruktörer, datum och platser HÄR! Vill du lägga träningshelgen under granen kan du kontakta oss på 0771-84 04 04 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så ser vi till att leverera en inslagen julklapp med ett innehåll som mottagaren blir glad över att få och med ett omslag som du blir stolt över att ge. 

 IMG_1610 (1).jpg

IMG_1729.JPG

Mer bilder från Health & Training Camp på Isaberg hittar du HÄR

Till den upplevelseintresserade

Presentkort
Upplevelser kan man aldrig få för många av! Köp ett presentkort och välj vilken upplevelse du vill ge bort eller låt mottagaren själv välja. Presentkortet kan nyttjas hos alla Swecamps anläggningar och gäller för boende, aktiviteter och wellness.

Vi slår gärna in presentkortet för dig och lovar att det blir en present du kan lämna över med stolthet.

Klicka HÄR för att komma till vår presentkortsshop.

 kajak.jpg

Till den romantiske

Love Cottage
Ge bort en romantisk upplevelse till din partner eller till ett par du tycker behöver en helg på tu man hand. Love Cottage innebär boende i romantisk stuga i två nätter.  På bordet står blommor, en ostbricka med kallskuret och alkoholfritt bubbel. Sängarna är bäddade och när hungern smyger sig på serveras en 3-rätters middag på restaurangen. Om paret hellre vill laga maten tillsammans har vi förberett kylen med ingredienser och ett recept. 

Läs mer om Love Cottage HÄR.

 kronocampinglovecottage6.jpg

 

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg