Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Grilltips från Weber - Vårrullar

jun 27
Skrivet av Emma Hermansson den 27 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova.

PERSONER: 4
FÖRBEREDELSER: 30-40 min.
TILLAGNING: 10-15 min.
GRILLMETOD: Direkt
SVÅRIGHETSGRAD: Medelsvårt 
REDSKAP: Wok
GRILLTEMPERATUR: 200 °C

INGREDIENSER
400 g räkor, kycklingfilé eller fläskfilé
300 g purjolök
300 g morot
300 g zucchini
300 g svamp
2 vitlöksklyftor
40 g ingefära
2 ägg
20 msk jordnötsolja
chili
peppar
2 msk soja
24 vårrulleark (20x20cm)

I KÖKET
1. Skiva eller tärna räkor, kyckling eller fläskkött till fyllningen. Om räkorna är små kan du låta dem vara hela. Skölj sedan purjolök, morötter, zucchini och svamp. Skala morötter, vitlök och ingefära. Skiva alla grönsakerna och hacka vitlöken och ingefäran.
2. Vispa upp äggen i en skål och ställ åt sidan så länge.

VID GRILLEN
1. Gör grillen klar för grillning över direkt värme vid cirka 200 °C. Ställ woken på gallret och låt den bli varm.
2. Hetta upp 2 matskedar jordnötsolja i woken och fräs köttet eller räkorna i den. Om du använder kyckling ska den steka i 10 minuter – räkor går snabbare. Ta upp köttet ur woken och häll på mer olja. Lägg i grönsakerna och woka i 4–5 minuter. När en minut återstår tillsätter du vitlök, ingefära och chili. Smaksätt med peppar och soja, men ta inte så mycket soja att det blir rinnigt.
3. Gör nu i ordning vårrullarna. Lägg två ark ovanpå varandra och klicka på lagom mycket fyllning i mitten. Pensla arkens kanter med det uppvispade ägget. Vik in kortsidorna, pensla över- och underkanterna och rulla ihop. Pensla rullarna med olja.
4. Grilla rullarna över direkt värme vid 200 °C på alla tre sidorna i 1 minut – eller tills de fått grillränder. Servera med hemgjord chilisås.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg