Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Grilltips från Weber - Laxklubba

jun 27
Skrivet av Emma Hermansson den 27 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova.

PERSONER: 4
FÖRBEREDELSER: 15 min.
TILLAGNING: 15 min.
SVÅRIGHETSGRAD: Lätt 
REDSKAP: grillspett
GRILLTEMPERATUR: 250 °C

INGREDIENSER 

400 g laxfilé utan skinn
30 g gräslök
50 g svarta sesamfrön
50 g vita sesamfrön
3 msk olivolja
wasabipasta
50 g majonnäs
vatten

Dippsås: 
1 msk honung
1 msk söt senap
1 msk olivolja
1 tsk farinsocker
salt
peppar

I KÖKET

1. Skär laxfilén i jämnstora tärningar. Trä upp dem på spetten och se till att ändarna inte sticker ut.
2. Skölj gräslöken och hacka den fint. Häll upp svarta sesamfrön, vita sesamfrön och gräslök i tre olika skålar.
3. Pensla laxbitarna med olja.
4. Blanda wasabipasta och majonnäs med lite vatten.
5. Blanda alla ingredienser till dippen väl i en skål. 

VID GRILLEN

1. Gör grillen klar för grillning över direkt värme vid cirka 250 °C. Sätt i gjutjärnsfatet i gallret och låt det bli varmt.
2. Grilla laxspetten hastigt på båda sidor – ungefär en minut per sida beroende på bitarnas storlek – och låt svalna. 
3. Doppa klubborna i dippsåsen och sedan i antingen svarta sesamfrön, vita sesamfrön eller gräslök. Servera med wasabimajonnäs.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg