Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Grilltips från Weber - Grillade wraps

jun 23
Skrivet av Emma Hermansson den 23 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova.

Vad sägs om grillade wraps?

INGREDIENSER FÖR 4 PERSONER
1 äpple
1 morot
basilikablad
100 g krasse
100 g halvhård ost
100 g crème fraiche
2 msk kallpressad olja
2 msk balsamvinäger
salt
peppar
4 wraps
100 g rökt lax, förkokta räkor eller färdiglagad kyckling
50 g valnötter


I KÖKET

  1. Skölj äpplet, skala moroten och riv båda. Skölj basilikabladen och krassen. Riv osten.

  2. Blanda crème fraiche, olja, vinäger, salt och peppar. Bred ut crème fraiche-blandningen på wrapsen och lägg laxen ovanpå. Toppa med det rivna äpplet och moroten, basilikablad och krasse, ost och valnötter. Rulla ihop wrapsen.

VID GRILLEN

  1. Gör grillen klar för grillning över direkt värme vid cirka 200 °C.

  2. 2 Sätt i gjutjärnsfatet och låt det bli varmt. Grilla wrapsen på båda sidor. Skifta sedan till indirekt värme och grilla wrapsen i 8–10 minuter.

  3. Slå in dem i bakplåtspapper, skär upp dem diagonalt och servera.
Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg