Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Grilltips från Weber - Fläskfilé med svamp och timjan

jun 23
Skrivet av Emma Hermansson den 23 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst. 

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova. 

Vad sägs om Fläskfilé med svamp och timjan?

PERSONER: 4
FÖRBEREDELSER: 30 min
TILLAGNING: 30 min
SVÅRIGHETSGRAD: Medelsvårt 
GRILLTEMPERATUR: 200 °C
INNERTEMPERATUR: 60 °C

INGREDIENSER 

2 fläskfiléer
500 g blandad svamp
2 schalottenlökar
4 vitlöksklyftor
1 knippe färsk timjan
50 g smör
lite olja
4 dl grädde
salt
peppar

I KÖKET

1. Putsa bort den stora senan från filéerna så att den inte gör köttet segt. Skär sedan filéerna i åtta bitar.

2. Rensa svampen och skala lök och vitlök. Skölj och slunga timjan. Bryt svamparna i större bitar och finhacka lök, vitlök och timjan.

VID GRILLEN

1. Lägg en gjutjärnspanna mitt på gallret och tillsätt olja och smör. Låt det bli ordentligt varmt och lägg sedan i svamparna, löken, vitlöken och timjan och ta sedan av de från pannan. 

2. Tillsätt lite extra olja i pannan och bryn biffarna på båda sidor. Häll tillbaka svampblandningen i pannan, tillsätt grädde och låt det koka i 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar för att sedan servera det rykande varmt.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg