Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Grilltips från Weber - Aubergine- och zucchinitorn

jun 27
Skrivet av Emma Hermansson den 27 jun 2016 kl 12:00

Vi strävar mot att skapa paket och erbjuda dig som gäst en enkel, minnesvärd och njutfull upplevelse hos anläggningarna i kedjan. Därför skapade vi Grillpaketet där du får briketter, tändvätska och en lånad en grill från Weber vid ankomst.

Eftersom det kan vara svårt att komma på vad som skall läggas på grillen vill vi underlätta för dig även där. Under kategorin "mat" i bloggen hittar du recept från Weber vi rekommenderar dig att prova.

PERSONER: 4
FÖRBEREDELSER: 15 min.
TILLAGNING: 15 min.
SVÅRIGHETSGRAD: Lätt
REDSKAP: Grönsaksform
GRILLTEMPERATUR: 180 °C

INGREDIENSER  

INGREDIENSER  

  • 1 zucchini
  • 1 aubergine 
  • 250 g färsk mozzarella 
  • 1 kvist rosmarin 
  • salt och peppar

I KÖKET

Skölj grönsakerna och skär dem i 1,5 cm tjocka skivor. Pensla skivorna med olja. Skär mozzarellan i skivor på 1 cm.

Hacka rosmarinen fint.

Efter grillning: Varva grillad zucchini och aubergine med mozzarella: 1 skiva aubergine, 1 skiva ost, 1 skiva zucchini, 1 skiva mozzarella och till sist 1 skiva aubergine. Ställ tornet på en grillform.

VID GRILLEN

Gör i ordning grillen för grillning över direkt, medelhög värme. Grilla zucchini- och aubergineskivorna i 3 minuter per sida så att de får grillränder.

När du gjort i ordning tornen: Ställ grillformen med ”tornen” på grillgallret och grilla i cirka 3–4 minuter tills osten har smält. Strö lite färsk rosmarin över och salta och peppra före servering.

TIPS

Lägg gärna färska tomatskivor mellan lagren.

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg