Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Fler får möjlighet att uppleva Arvika

Ett par naturfärgade stugor Par som njuter av solnedgången
feb 22
Skrivet av Frida den 22 feb 2019 kl 12:00

Ingestrands camping i Arvika bygger fler stugor för att möta efterfrågan. Stugorna blir placerade på ett vackert läge med utsikt över Glafsfjorden och väntas stå klara för incheckning under hösten 2019.

Gästerna på Ingestrands camping i Arvika har uppskattat självhushållstugorna då de kan ”leva som hemma under semestern”.  Nu räcker de nuvarande stugorna inte till så två stugor till kommer byggas för att fler gäster ska kunna checka in på anläggningen. Gästerna kan laga goda måltider och smidigt slänga ihop matlådor till dagens planerade aktiviteter. För de som bor på anläggningen i samband med jobb är det en stor fördel med ett bra kök och hemmakänslan som blir.
- Stugorna som är planerade kommer vara ca. 50 kvm med 5 bäddar uppdelat på två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med en våningssäng där den nedre slafen har en bredare bädd. I stugorna kommer det även finnas en dusch och toalett samt fullt utrustade kök för en bekväm vistelse, berättar Björn Strand, anläggningschef.

Stugorna kommer vara tillgängliga året runt och vara placerade på lite upphöjda platåer med en härlig utsikt mot Glafsfjorden. Ingestrand är en attraktiv plats även under vintern med sina aktiviteter så som vandring, utförsåkning, längdskidor eller skridskoåkning.

Det är inte bara stuggästerna som får fler alternativ att välja mellan.
Inför 2019 har Ingestrand byggt ytterligare 7 ställplatser för husbilar.
- Ställplatserna är jättefina och har ett altangolv med tillhörande bord. Vi har nu 21 stycken sådana ställplatser och ser fram emot att nu kunna välkomna ännu fler gäster med husbil, avslutar Björn. 

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg