Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
På varje anläggningssida står telefonnummer till respektive anläggning. 

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på 0771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-16:00 eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Vänligen notera i ditt mail vilken anläggning det gäller. 
För bokningsfrågor kontakta Swecamp kontakt@swecamp.se,
0771 - 84 04 04

 

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Den häftigaste resan vår husvagn tagit med oss på

sep 26

Den häftigaste resan vår husvagn tagit med oss på

Skrivet av Camilla Gunnarsson den 26 sep 2016 kl 12:00

När vi skaffade husvagn förstod jag ju att vi skulle resa med den. Men jag hade ingen aning om vilken inre resa husvagnslivet skulle ta oss med på.

Ju mer jag och min familj reser med och vistas i vår husvagn, desto mer ifrågasätter vi den livsstil vi har. Om vi klarar oss uppemot en månad på de saker vi har med oss i husvagnen och den yta vi lever på där- behöver vi verkligen alla de saker vi har hemma? Hemma där vi förfogar över 150 kvadrat som till stor del används för förvaring av saker som vi sällan eller aldrig använder. Hur mycket saker skulle vi kunna göra oss av med utan att sakna dem? Hur liten yta skulle vi kunna bo på, om vi enbart ägde det vi verkligen behöver och använder? Och hur skulle våra liv se ut då? Om vi hade mer tid för att göra det vi vill tack vare mindre ytor och färre saker att städa och ta hand om? Om vi kunde jobba mindre för att vi konsumerar mindre? Om vi reste genom livet med lättare packning?

Den resan. Det är den största resan som vår husvagn tagit oss med på. Vi vet ännu inte var den slutar, men den är spännande att vara med på och jag är glad att vi råkade hamna på den.

 

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg