Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

De 3 benen i träningssuccén - styrka, kondition & rörlighet

jan 24
Skrivet av Emma den 24 jan 2017 kl 12:00

För att springa snabbt behöver du kunna röra din kropp, för att orka springa långt behöver du vara stark. För att vara stark behöver du orka hålla ut, och för att kunna utföra styrketräningen korrekt behöver din kropp vara smidig. 

Jag blir alldeles pirrig av förtjusning till människans anatomi. Vi kan göra så mycket med vår kropp! Hur häftigt är det inte att vi är konstruerade för att kunna springa och gå? Explosivt och långdistans. Vi kan hoppa, krypa, klättra, dansa och lära oss nya saker gång på gång. Det bästa av allt är att vi som människor faktiskt mår bättre av att våga utmana oss själva. Både kropp och knopp blir vältränade. 

För att ta oss mot vårt träningsmål behöver vi ha ett helhetstänk. Hur får jag in de tre benen - styrka, kondition och rörlighet för att få en allsidig träning? Med en personlig analys av nuläge och en personlig målsättning i din träning finns inga tvivel - du kommer att nå dit du vill! Tänk dig att aldrig mer behöva tvivla på din egen kapacitet att förändra det du vill förändra. Tänk dig att tvekan inte ska få höra hemma i din hälsosatsning. Tänk dig att istället för att ifrågasätta din styrka att orka genomföra planen, istället ifrågasätta planen. Passar den dig?

Därför älskar jag att jobba med människors egna tankar. Du vet ju VAD du vill ha, du vet hur du HAR det nu och med mod att vara nyfiken så kommer du att TA REDA på HUR du ska få det du vill ha. Jag är bara ett verktyg i ditt arbete att sy ihop din egen briljanta plan som kommer ta dig mot dina önskade resultat. 

På träningshelgerna Health & Training Camp kommer vi bland annat jobba med att utforma en startplan, på plats! Var befinner du dig i dag? Lite som ett ”kvartsamtal” i skolan där vi med tester tar reda på var du befinner dig just nu. Med nyfikenhet kommer man alltid längre än med tvivel. Under helgen kommer du även träna ditt tankesätt och det kommer i sin tur hjälpa din kropp att få ut det bästa av din träning. 

Läs mer om Health & Training Camp här. 
Och läs mer om Health & Training Camp Senior, dagar anpassade för den aktiva pensionären, här.

Hoppas vi ses!
Camilla Johansson


Bild från Health & Training Camp på Byske Havsbad i september 2016

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg