Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Daftö Resort i Strömstad rekordsatsar

jan 14
Skrivet av Frida den 14 jan 2019 kl 12:00

Vi på Swecamp är glada över att se hur Daftö Resort växer och kan stolt meddela att anläggningens största satsning någonsin nu har startat. Byggarbetet av ett nytt hotell har påbörjats och 2020 ska de första gästerna kunna checka in.

Daftö Resort i Strömstad har varit en del av Swecamp sedan starten av Swecamp, som är en sammanslutning med helårsöppna och fristående anläggningar. Daftö Resort är en väldigt populär anläggning framförallt för barnfamiljer. Anläggningen har tagit emot fina utmärkelser vilket lockat gäster från många länder till Strömstad och resorten för aktiviteter med piraterna, sol och bad, härliga utomhusupplevelser och såklart för en heldag i den piratinspirerande nöjesparken Daftöland.

En villa har flyttats och en lada har rivits för att göra plats.
- Hotellet kommer byggas etappvis och när första etappen har klar kommer en huskropp med 12 rum stå klar mitt på området. Därefter byggs ännu en huskropp med lika många rum samt en del med reception och bistro, berättar Lena Kempe, VD.

På resorten finns det redan en form av hotellboende - hotellstuga, där man får bekvämligheten med hotellfördelarna och myset med egen stuga.
- Med hotellet kan vi erbjuda ytterligare en boendeform, menar Lena.

Daftö Resort har precis som de andra fristående anläggningarna i Swecamp öppet året runt. Satsningen blir därför även ett led i att allt fler börjar upptäcka charmen med att komma till resorten under hela året. På så sätt har anläggningen bättre förutsättningar att förlänga säsongen och dessutom skapa ännu fler arbetstillfällen året om.
- I över 40 år har vi satt vår egen prägel på utvecklingen av upplevelsen, vår inställning är att vi aldrig ska nöja oss. Ska vi leva upp till vår vision med upplevelser i världsklass är det viktigt att vi vågar satsa, säger Lena.

Nu inväntas att första etappen av hotellet ska stå klar för incheckning 2020. När hotellet står färdigt kommer det finnas totalt 24 rum, samtliga rum kommer vara präglade av ett genomtänkt bohuslänskt pirattema.

Besök gärna vårt pressrum för att läsa om fler nyheter, klicka här.

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg