Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Coacherna för Health & Training Camp 2015 bloggar under våren om träning och hälsa

feb 26
Skrivet av Emma den 26 feb 2015 kl 12:00

I år anordnar Swecamp hälso- och träningshelger på 8 anläggningar där du får ta del av ett smörgåsbord av aktiviteter för både kropp och själ. Hälsocoachen Camilla Rova, Träningscoachen Camilla Johansson och Träninsinstruktören Charlotte Granström kommer hålla i träningspass, matlagningskurser, inspirerande föreläsningar och rådgivning om träning och hälsa. 

Inför träningshelgerna ger de oss smakprov på Health & Training Camp 2015 här på bloggen. Blandade inlägg som leder dig till ett hälsosammare, friskare, piggare och framför allt - roligare liv!

Lär känna Camilla, Camilla och Charlotte och låt dig inspireras!

Camilla Rova
Camilla har bland annat varit med som hälsocoach i TV3 ́s "Min stora lata familj" och skrivit kokboken ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt”. Camilla är kock, kostrådgivare och hälsocoach med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning. Hon jobbar idag med utbildning och föreläser inom hälsa, personlig utveckling och strategisk hälsoutveckling på företag. Camilla har en bakgrund som kock och var då även en 35 kg tyngre soffpotatis. Sedan 16 år tillbaka brinner hon för att sprida bra mat, sunda och hållbara vanor med guldkant.

IMG_0503-49 (2).jpg

Camilla Johansson
Camilla är licensierad personlig tränare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon äger och driver gymmet Dreambody. Med sin passion för att skapa glädje och lycka tar hon med sig människor in i det som kallas träningsglädje. Med en alldeles egen version av att coacha människor väcker hon intresset för att skapa stora resultat i träningen. 

Camilla brinner för att få människor att genom kunskap, motivation och positiv attityd nå en hälsosam livsstil. Just det intresset gör henne knivskarp som Personlig tränare. ” Med vanligt sunt förnuft kommer du att få ovanligt bra resultat” - Camilla Johansson

Skärmavbild 2015-02-09 kl. 08.50.42.png

Charlotte Granström
Charlotte är grundaren för Army Fitness, Sveriges första militärinspirerade ”Boot camp” klubb. Charlotte är personlig träningscoach för överviktiga samt utbildad brandman med specialistkompetens förebyggande säkerhetsarbete.

Träningsmotivationen hittar hon i människans ursprungliga miljö - naturen. Där finns inga maskiner, ingen juice bar, inga speglar och framför allt inga ursäkter. Vid sida av studierna tränade hon i skogen med vattendunkar, trästockar, stenar, däck och rep.

Hon insåg att hon kunde kombinera den funktionella crosstrainingen i skogen med ledarskapet hon upplevt hos befälen i räddningstjänsten. När de idéerna gjordes till verklighet skapades en ny träningsform i Sverige. 

 Charlotte Granström 0532.jpg

 Läs mer om Health & Training Camp 2015 och anmäl dig här!

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg