Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Christers favoriter

jun 15
Skrivet av Frida den 15 jun 2018 kl 12:00

Vi har intervjuat en av våra mest trogna Swecamp-besökare för att ta reda på hur hans campingsemestrar ser ut och vilka resvägar mellan anläggningarna han väljer.

Tillsammans med sin fru reser Christer runt med husbil, som han även använder en del i sitt arbete där han utbildar människor inom sjöräddning. Ligger utbildningen rätt geografiskt bokar han gärna in sig på någon anläggning som är med i Swecamp även under jobbresorna. Under de tre senaste åren har han besökt nästan alla av de 11 Swecamp-anläggningarna.

Varför väljer du just Swecamps anläggningar för din campingtur?
Jag har varit runt på många campingar runt om i Sverige men det har blivit så att vi återkommer till Swecamps anläggningar just för att standarden varit genomgående bra på de anläggningar jag varit på hittills, man vet vad man får liksom. 

Senast för ett par veckor sedan var jag på Byske Havsbad. Det är en av mina favoriter då de har fina ställplatser och en hög standard på hela området.  

Jag brukar köpa Swecamps husbilsbiljett, det har fungerat väldigt bra och det är framförallt prisvärt.

Hur tänker du när du lägger upp er rutt?
Ja, det är mer som andan faller på när man är ledig. Vi ser vart det ska vara bra väder och finns det då en Swecamp anläggning åt det hållet så är valet enkelt.

Är det någon anläggning som du fastnat lite extra för?
Mestadels går resorna söder ut och vi har besökt Kronocamping i Lidköping flertalet gånger de senaste åren. Framförallt för deras trevliga arrangemang under påsken och sommaren. Någon gång per år försöker vi även ta oss ner till Jägersbo. När jag ska iväg inom arbetet blir det ofta till Evedal i Växjö.

Om inte utbildning står på agendan vad gör ni då?
Vi brukar ha med oss cyklar för att uppleva närområdet. Det är inte tal om någon utpräglad motionsträning, utan mer cykelturer och promenader för att uppleva anläggningarna och naturen runt om, utflyktsmotion kallar jag det.

Vad har du för planer med husbilen framöver?
Vi är ute just nu faktiskt, uppe i norra Sverige. Vi har bland annat Lofoten som mål. För hemresan mot Karlstad funderar vi på att ta vägen inom Byske Havsbad eller Skellefteå Camping.

Finns det några rutter mellan anläggningarna som du kan rekommendera?
Vi brukar ta kustvägen i Bohuslän mellan Johannesvik och Daftö Resort, den vägen är fantastiskt vacker. Åker vi norrut brukar vi åka längs höga kusten upp mot Skellefteå, där är det väldigt fint att passera.

Under vilken säsong reser du mest?
Jag är åker iväg året runt. Mestadels inom tjänsten. Det blir alltså inte bara under sommaren utan även under hösten, vintern och våren. Även om vi privat mest åker under sommaren så blir det även ett par vändor under de andra årstiderna. Vi tycker det är härligt att komma ut, oavsett årstid.

Upplev Swecamp, vårt digitala lojalitetsprogram
Christer har i dagsläget inte vår app ”Upplev Swecamp”. Där samlar besökarna på sig incheckade nätter i stuga eller husbil/husvagn på de anläggningar som är medlemmar i Swecamp. Vi förklarar för Christer hur det fungerar. Att han efter 9 incheckade nätter kommer att erhålla en bonusnatt som han kan lösa in på valfri Swecamp-anläggning. Han har hittills i år samlat på sig 7 nätter som han kommer kunna se så snart appen är nedladdad.

Vi tackar Christer för en trevlig pratstund och önskar honom en fortsatt härlig campingsemester tillsammans med frun. De ska vara iväg ytterligare 3-4 veckor och med tanke på var de befinner sig och rutten de planerar så kommer de utan tvekan att komma hem med bagaget fullt av härliga upplevelser!

Bilden överst i inlägget är tagen av Christer under en av hans härliga turer med husbilen. 

 

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg