Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Campa på hösten

Man som fångat en stor fisk i Byskälven Kille som cyklar mountainbike på en skogsstig Personer som går på höghöjdsbana Cyklist i vacker grön natur med en blå sjö i bakgrunden
sep 27
Skrivet av Frida den 27 sep 2018 kl 12:00

Nu är vi på väg mot den kyligare och mörkare delen av året, med mer regn och rusk. Men förhoppningsvis även en del soliga höstdagar. Du vet när det luktar friskt och gott och du får ta på dig en mysig tröja under skogspromenaden och det blir sådär extra gott att komma inomhus efter en lång dag ute i naturen. 

De 5 anläggningarna som är medlemmar i Swecamp har öppet året runt. Camping är inte bara en sommargrej utan det är härligt året om. Du måste bara vara lite mer förberedd och ha en gnutta bättre fantasi när det kommer till planera in aktiviteter under dagarna. Det är just det våra anläggningar sätter stort fokus på, att det ska finnas aktiviteter att erbjuda året runt.

Några av dom är kanot, fiske, vandring, mountainbike och höghöjdsbanor och för de allra ruskigaste dagarna passar väl inget bättre än en avkopplande dag i en wellnessavdelning?

Ställ inte in vagnen eller husbilen när sommaren är slut utan låt höstcampingen visa vad den har att erbjuda. Du kommer älska det!

Läs mer om anläggningarna och boka din plats här.

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg