Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Box 113 96, 404 28 Göteborg

Sök Sök

Burgare och baconknyten i naturens snyggaste kök

dec 15
Skrivet av Karin Bevemyr den 15 dec 2014 kl 12:00

Att plocka med sig grillen och lite smått och gott att äta är egentligen underbart oavsett årstid. Själv packade jag ner fetaostfyllda hamburgare tillsammans med baconlindade wokgrönsaker och styrde kosan till havet och den vackraste bergsknalle jag kunde komma på. Dottern och jag tände grillen och fixade lunch i naturens snyggaste kök. Att sedan slå sig ner och äta med hav och skog framför ögonen är nog bland det bästa man kan tänka sig.

hamburgare3.jpg

hamburgare.jpg 

Recept fetaostfyllda hamburgare:

500 g nötfärs
1 bit fetaost, ta någon sort du tycker är god, det finns ju lite olika varianter
spiskummin
salt
peppar
grillkrydda

Gör så här: Dela nötfärsen i lagom många bitar, platta till och lägg i en bit fetaost, vik in kanterna så att färsen sluter tätt runt osten. Krydda med spiskummin, salt, peppar och grillkrydda. Grilla tills de är genomstekta.

Baconlindade wokgrönsaker

1 burk konserverade wokgrönsaker
1 paket bacon

Gör så här: Låt spadet rinna av grönsakerna och lägg en liten hög i ena änden av baconbiten, rulla. Lägg rullen på grillen med skarven nedåt och vänd efter en liten stund.

hamburgare4.jpg

hamburgare6-1.jpg

 

 hamburgare7.jpg

 

Kategori:

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg