Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Bomstadbaden bygger multiarena och frisbeegolfbana

feb 22
Skrivet av Frida den 22 feb 2019 kl 12:00

Efter stor efterfrågan från Bomstadbadens besökare i åldrarna 8–15 år har nu anläggningen beslutat att bygga en multiarena, där sporter som fotboll, basket och handboll kommer utföras. Målet med satsningen är att få tonåringarna att trivas ännu bättre på anläggningen. I dagsläget finns det ledarledda barnaktiviteter för mindre barn. Nu kommer det finnas ett större utbud aktiviteter även för de äldre barnen. Multiarenan väntas vara klar för användning under maj 2019.

Till Bomstadbaden i Karlstad åker besökare från världens alla håll och kanter för att spendera härliga dagar tillsammans i den värmländska naturen. På den fyrstjärniga anläggningen erbjuds en mängd olika aktiviteter som beachvolleyboll, kajakturer på Vänern eller en lugn stund i relaxavdelningen. Varje dag under sommaren arrangeras ledarledda barnaktiviteter men efterfrågan på aktiviteter för tonåringarna har blivit större. Nu är beslutet fattat och en multiarena byggs fram. Den kommer ligga vid infartsvägen, 200 meter norr om receptionen där gästerna kommer kunna låna bollar.
- Vi ser fram emot att ge de äldre barnen/tonåringarna som vuxit ifrån barnaktiviteterna något att göra, berättar David Nordentjell, VD och ägare.

Hårdheten på konstgräset avgör hur bra bollen kommer studsa. Fotboll är därför mest optimalt att spela på planen, men sporter som basket och handboll kommer också funka.

- I dagsläget har vi inte planerat något för invigningen men något extra blir det säkerligen. Sedan kommer våra barnaktivitetsledare anordna aktiviteter på planen varje vecka. Något vi tror kommer bli väldigt uppskattat, berättar David.                      

Fler satsningar inför sommaren

Multiarenan som väntas stå klar i maj 2019 är inte den enda satsningen Bomstadbaden gör inför sommaren. I direkt anslutning till multiarenan kommer även en familje-frisbeegolfbana anordnas.
- Vi har länge funderat på ytterligare en aktivitet där hela familjen kan vara delaktig. Beslutet föll då på en familje-frisbeegolfbana. Den kommer vara utformad med 9 hål, med 40–60 meter mellan hålen just för att det ska vara en kul aktivitet för hela familjen, avslutar David.

Skriv en kommentar

Outdoor Blogg