Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök
Par i vinterkläder som blickar ut över vinterlandskapet
Närbild på snöskoter med röd stuga och solnedgång i bakgrunden
Skellefteå Camping, Skellefteå

Skellefteå Camping, Skellefteå

Fyra barn på skidor vid Vitberget

Välkommen till Skellefteå Camping, alldeles intill Skellefteås stadskärna och vid foten av Vitberget som är fullt av friluftsliv och naturupplevelser.

Vare sig du föredrar en semester med lugn och ro, om du vill ha kuliga aktiviteter för barnen eller en aktiv vistelse med träningen i fokus har Skellefteå Camping någonting för dig. Njut av lugnet och av utsikten eller lyssna på trubadurerna vid caféets terrass. Hör barnen skrika av skratt i vattenlandet, upplev anläggningen på två hjul körandes på en Segway eller ta en shoppingrunda i Skellefteås vackra centrum.

I Vitbergets skog kan du plocka svamp och bär, cykla mountainbike, ta en promenad i vandringslederna eller träna i utomhusgymmet. Fiska i Skellefteälven från Lejonströmsbron eller i någon av kommunens många sjöar.

Här finns en skidbacke under vintersäsongen som under den varmare tiden på året kan användas till backträning för dig som vill utmanas ordentligt.

Välkommen till Skellefteå Camping – en stadsnära anläggning med naturen inpå knuten!

Aktiviteter
När snön lagt sig som ett täcke över marken och temperaturen sjunkit startar snökanonerna i skidbacken och vår funpark för skid- och brädåkning börjar fyllas med åkglada människor. Kombinera utförsåkningen med längdskidåkning i upplysta välpreparerade spår eller ta med dig familjen och varm choklad till pulkabacken. Om ni behöver värma er lite extra finns familjebastu där ni kan njuta av värmen och av era STUNDER TILLSAMMANS.

Sommartid öppnar Vitbergsbadet där du kan bada i vågor, glida ner i vattenrutschbanan eller bada i barn-, varmvatten- och bubbelpoolen. Missa inte heller familjemagneten Eddahallen som är en modern bad- och friskvårdsanläggning med stor motionsbassäng, hopp, klättring och ett litet badlandskap för de allra minsta. Fin relaxavdelning med kall & varm källa, olika bastutyper i avkopplande miljö och gym.

På campingen finns mycket aktiviteter för vuxna och barn i alla åldrar. Hoppkudde, ponnyridning, utlåning av bollar, kubb, pingis och sällskapsspel. Hyr Segway för att åka runt på anläggningen eller ta en lite längre tur ner till Skellefteås mysiga stadskärna. Hyr mountainbikecyklar och BMX för att flyga över gupp och susa fram genom skarpa kurvor i mountainbikebanor.

Spela äventyrsgolf genom en guldtacka, en västerbottenost, över Lejonströmsbron och genom slalomportar – där alla banor hör Skellefteå till.

Boende
För oss är bra boende synonymt med valmöjligheter. Därför erbjuder vi också hela spannet - plats för ditt tält, din husvagn eller husbil till stugor och rum med hotellstandard. I stadskärnan bara ett par minuter bort hittar du shopping, bio, teater och andra nöjen.

Skellefteå är en attraktiv stad för idrottsföreningar och evenemang. Alldeles intill anläggningen ligger tennishall, hockeyarenor, curlinghall och innebandyplaner.  Nära anläggningen ligger Norrvalla – en komplett idrottsarena som skräddarsyr lösningar för klubbar och träningsläger. Detta i kombination med fyrstjärnigt boende och mycket aktiviteter som sammansvetsar lagandan och sammanhållningen talar för att Skellefteå är ett bra alternativ att lägga träningsläger, konferenser och kickoffer på.

Välkommen till Skellefteå Camping – en stadsnära anläggning med naturen inpå knuten!

Fyra barn på skidor vid Vitberget

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

72

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

37

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTNA STUGOR

72

Hotellstuga

HOTELLSTUGOR

3

Vi har allt ifrån de enkla stugorna till hotellstugor och toppmoderna hus. Närheten till vandringsleder, mountainbikeleder och skidbacken gör att din vistelse kan bli precis hur aktiv du vill

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Ikon av en husvagn

HUSVAGNSPLATSER

312

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

17

Runt tält

TÄLTPLATSER

50

Området för husvagn, husbil och tält är gräsbelagt och indelat i kvarter med asfalterade tillfartsvägar. Du bor nära servicehusen, nära aktiviteterna och nära naturen.

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ SKELLEFTEÅ CAMPING, SKELLEFTEÅ

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 77%

  • 74%

  • 69%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 82%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

77%

Boendet

74%

Aktiviteterna

69%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

82%

FACILITETER & SERVICE

Skidbacke
Badland
Anpassat för rörelsehindrade
Kreditkort accepteras
Café
Ledarledda barnaktiviteter
Frukostservering
Lekplats
Hundar välkomna
Pool
Kabel-TV/Satellit-TV
Servicebutik
Kiosk
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Wifi / Trådlöst internet

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Kör på E4 in i Skellefteå och följ skyltningen till Skellefteå Camping. Sväng in på Slalomvägen och därefter in på Mossgatan.