Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök
Shoppinggata med stora blomkrukor
Läckö slott är vitt med röda detaljer och takplattor
Flicka spelar minigolf på en grön bana
Pappa äter glass med sina barn

Med gångavstånd till den mysiga stadskärnan, alldeles intill Vänerns strandkant, ligger KronoCamping Lidköping.

Den fina strandpromenaden längs Vänern leder dig in mot centrum med caféer, butiker, torgmarknader och evenemang. Njut av varandras sällskap i en bubblande pool i wellnessavdelningen - ett rogivande avbrott med avkoppling och tid för varandra.

Vill du ha en aktiv vistelse finns utomhusgym alldeles vid strandkanten och ett gym inomhus för regniga och kalla dagar. Inom 2 km finner du Råda fritidsområde med olika typer av leder och motionsspår med utsikt över Lidköping med berget Kinnekulle i bakgrunden. Pilgrimsleder och vandringsleder samt cykelleder finner ni både på Kållandsö och det natursköna Kinnekulle.

Ta vara på vad de svenska årstiderna har att erbjuda dig. Skåda de färgglada löven som ligger som en spegel på marken i en härlig vandring eller cykeltur på en av våra natursköna leder i olika teman en sprakande och frisk höstdag. Snöra på er skidskorna en kall vinterdag och ge er ut på isen när den ligger tjock på sjön eller varför inte pimpla fisk. Njut av ramslöken som brett ut sig som ett täcke över marken på Kinnekulle eller av en bok vid stranden en varm sommardag.

Välkommen till KronoCamping i Lidköping – en stadsnära anläggning intill Vänern med plats för njutning, återhämtning och STUNDER TILLSAMMANS.

Boende
Hos oss bor du på en femstjärnig anläggning i fina stugor, husbilsplatser eller husvagnstomter precis vid Vänern och ett stenkast ifrån centrum. Till husbilarna har vi en servicestation och till era fyrbenta vänner har vi en hunddusch där dem kan borstas, duschas och fönas.

Wellness
Bada i tempererade pooler eller om du hellre vill värma dig i bastun och bubbelpoolen för att sedan koppla av ordentligt i relaxmöblerna? 

Restaurang
I hjärtat av anläggningen ligger Restaurang Sjökanten med sjöutsikt. Låt barnen aktivera sig på hoppkudden och golfbanan medan ni vuxna sitter och njuter på uteserveringen under sommaren. Under högsäsong kan ni njuta av god mat, dryck och underhållning. På vintern när snön lagt sig som ett täcke över Lidköping och marschallerna brinner vid entrén till restaurangen är ni välkomna på julbord med massor av gott att äta och dricka och med en mysfaktor som måste upplevas för att förstå.

Konferera hos oss
Hos oss kan ni lägga era konferenser. Det finns smidiga förbindelser, fint boende, god mat, konferensrum och aktiviteter att varva av med. Koppla av i wellnessavdelningen, prova någon av aktiviteterna som erbjuds eller upplev fantastiska naturupplevelser. Kontakta anläggningen för att hitta en passande aktivitet just för er. Fyll på lungorna med ny frisk luft, få ett miljöombyte och testa på nya saker – det ger er ny kreativitet, ny energi och nya idéer som för er närmare målen i företaget.

Dagsutflykter
Runt anläggningen finns det mycket att uppleva både kulturellt, aktivt eller avkopplande.  En kort bilresa bort ligger välbesökta Läckö Slott som började byggas på 1200-talet. Besök det pittoreska Spikens Fiskeläger på Kållandsö med restauranger, caféer, försäljning av hantverk- och naturproducerade råvaror.  Kinnekulle erbjuder storslagen natur med både kultur, vandring och cykelleder för de aktiva, Skara Sommarland som är ett mecka för barnen, Rörstrands center med både museum och outlet försäljning samt Vänermuseet som ligger alldeles utanför campingen. 

Välkommen till KronoCamping i Lidköping – en stadsnära anläggning intill Vänern med plats för njutning, återhämtning och STUNDER TILLSAMMANS.

Poolområdet på KronoCamping i Lidköping

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

30

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

30

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTEN STUGA

14

Hos oss bor du i moderna stugor med hög standard i varierade storlekar. Men endast några minuters promenad till Lidköpings mysiga stadskärna och med Vänern precis intill anläggningen kan du välja om du vill koppla av eller nyttja allt vad staden har att erbjuda. 

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Ikon av en husvagn

HUSVAGNSPLATSER

414

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

53

Runt tält

TÄLTPLATSER

414

Vår camping är femstjärnig och håller en hög standard och kvalité. Fina husvagnstomter och nyanlagda husbilsplatser samt en servicestation för husbilarna.

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ KRONOCAMPING, LIDKÖPING

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 84%

  • 87%

  • 78%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 85%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

84%

Boendet

87%

Aktiviteterna

78%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

85%

FACILITETER & SERVICE

Wellnessavdelning med bastu och jacuzzi
Anpassat för rörelsehindrade
Ledarledda barnaktiviteter
Café
Lekplats
Frukostservering
Pool
Restaurang med fullständiga rättigheter
Kabel-TV/Satellit-TV
Skötrum för spädbarn
Fina grillplatser
Servicestation för husbilar
Hundvårdsrum
Trådlöst internet
Gym
Strand och bad
Konferensmöjligheter
Wifi / Trådlöst internet
Kreditkort accepteras

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Besöksadress
Läckögatan 22
531 54 Lidköping

Från Trollhättan/ Grästorp (riksväg 44)
När ni närmar er Lidköping kommer ni till en rondell. Tag vänster i denna och följ ringleden tills ni kommer till ännu en rondell. Här forsätter ni rakt fram tills ni når ytterligare en rondell, i vilken ni tar höger. Följ vägen mot centrum i cirka en kilometer. Snart ser ni KronoCamping på vänster sida.

Från Mariestad/ Götene (riksväg 44)
Ta höger i första rondellen (mot centrum). Kör rakt fram i nästa rondell. Följ leden över bron och vidare förbi Framnäs köpcenter och idrottsplats. Fortsätt rakt fram några hundra meter och ni finner KronoCamping på höger sida.

Från Skara (väg 184)
När ni närmar er Lidköping kommer ni till en rondell. Fortsätt rakt fram. Efter några hundra meter kommer ännu en rondell. Kör rakt fram även i denna. Följ leden över bron och vidare förbi Framnäs köpcenter och idrottsplats. Fortsätt rakt fram några hundra meter och ni finner KronoCamping på höger sida.