Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök
Glad flicka i lekpark på en camping
Villavagn i gult trä med en stor veranda

Här klappar Skånes hjärta! Mitt i den skånska naturen, med vacker skog och Ringsjön som närmaste granne, ligger Jägersbo.

Här finns goda förutsättningar till ett härligt friluftsliv med fiske, paddling, vandring och cykling som huvudingredienser i din vistelse. Bada ifrån bryggan, läs en bok vid strandkanten, se barnen leka på lekplatsen eller utmana familjen eller vännerna i minigolf. Besök Fricks Bageri och smaka på den skånska spettekakan, träffa storkarna i storkhägnet eller delta i isjakten med segel och sparkstött när isen ligger blank på sjön.

Vid ett besök på Jägersbo behöver du inte välja mellan natur eller kultur, du kan uppleva båda! Besök det närliggande naturreservatet och ta en promenad på träbron alldeles under bokskogens trädkronor för att se solstrålarna sila sig igenom löven. Upplev naturen sittandes på hästryggen på en tur med äventyrsridning eller ta en runda i naturreservatets expo där du kan ta del av Skånes historia.

Välkommen till Jägersbo - där natur och kultur berikar din Utomhusupplevelse!

Aktiviteter på Jägersbo camping

Njut en stund i bastun eller hyr en cykel för att insupa naturen på en cykeltur i skogen. Lugnet, stillheten och sjön ger dig goda förutsättningar till ro och harmoni. Ta vara på vår närhet till vattnet. Hyr en eka, kanot eller trampbåt hos oss och köp ett fiskekort för att ta reda på om det om det är en Gös, Karp, Mört, Regnbåge, Insjööring, Sik, Sötvattensål, Abborre, Brax, Gädda eller Signalkräfta som nappar först.

Boende i stuga eller camping i Skåne 

Hos oss på Jägersbo kan du välja mellan att bo i villavagnar med hög standard, mindre stuga eller lägenhet. Har du tältet med dig kan du sätta upp det på strandnära tältplatser där du har få steg till vattnet för ett morgondopp om du känner för det. 

Hos oss är hundar välkomna och i servicehuset finns hunddusch som gör din vän på fyra ben ren och fin efter skogspromenaden eller efter ett bad vid hundbadstranden.

Dagsutflykter från Höör

Jägersbo är en perfekt utgångspunkt att bo på för er som vill åka på dagsutflykter runt om i Skåne. Det finns många platser i närområdet som är värda ett besök.

På ett näs mellan två sjöar ligger Bosjökloster. Klostret har anor från 1100-talet. Till det vackra klostret kom unga kvinnor från alla delar av Skåne som valt att bli nunnor. I flera herdabrev som skickades ut från påvar, ärkebiskopar och biskopar förklarades att de som visade välgörenhet mot nunnorna skulle få syndernas förlåtelse. Detta gjorde att det var vanligt att människor donerade till klostret som blev allt rikare, vilket syns då mycket är bevarat.

Här får alla dina sinnen njuta. Av den sagolikt vackra platsen, av en god fika i caféet, av den tydliga doften av platsens historia och inte minst doften ifrån rosenträdgården.

Besök Skånes Djurpark, världens största djurpark för nordiska djur, med fler än 85 unika arter. Här får du komma djuren nära på djurens egna villkor och ta del av kunskapen kring den nordiska faunan.

Eller besök Fulltofta där ni välkomnas att titta på de ståtliga storkarna. I hägnet finns ca 50 storkar och på stolparna som bär upp nättaket häckar fria storkar.

För den som önskar storstadspuls når man såväl Malmö som Köpenhamns city på ca 45 minuter med direkttåg från Höör. 

Välkommen till Jägersbo - där natur och kultur berikar din Utomhusupplevelse!

 

Husbil på camping med sjöutsikt

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

VILLAVAGN

4

Enkel stuga

HUNDTILLÅTEN VILLAVAGN

1

Enkel stuga

STUGA

1

Säng och sängbord i lägenhet

LÄGENHET

1

Hos oss på Jägersbo kan du välja välja att bo i villavagn med 2 eller tre sovrum. 1 sovrum har dubbelsäng och de övriga enkelsängar. Oavsett storlek ingår alltid WC och dusch, kök med utrustning, micro, kaffekokare, kyl och frys, tv, matplats, täcken och kuddar samt ett möblerat utedäck.

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Ikon av en husvagn

HUSVAGNSTOMTER

150

Runt tält

TÄLTPLATSER

20

Hos oss kan du ställa husvagnen eller parkera husbilen på sjönära campingplatser med skogen och sjön som grannar. Vi erbjuder dig 150 campingtomter med el och strandnära tältplatser.

 

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ JÄGERSBO CAMPING, HÖÖR

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 75%

  • 79%

  • 55%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 74%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

75%

Boendet

79%

Aktiviteterna

55%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

74%

FACILITETER & SERVICE

Anpassat för rörelsehindrade
Lekplats
Café
Hundar välkomna
Servicebutik
Kiosk
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Strand och bad
Kreditkort accepteras
Wifi / Trådlöst internet
Ledarledda barnaktiviteter

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Besöksadress
Fiskaregränd 1
243 35 Höör

Vid Ringsjön avfart från E22 mot Höör. Söder om Höörs tätort, avfart från väg 23 mot Sätofta/Jägersbo.