Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök
Evedals camping, Växjö

Evedals camping, Växjö

Man som åker längdskidor på isen

Evedal i Växjö är den perfekta platsen för dig som söker lugn och harmoni, ett avbrott från vardagens måsten och tid för STUNDER TILLSAMMANS.

Paddla kajak i sjön, ta en tur med ångbåten Thor, hyr en egen båt eller sitt på bryggan och dingla med benen med en glass i handen. Spela äventyrsgolf bland bäckar, broar och blåbärsris eller ta ett besök till Leos lekland med barnen eller barnbarnen.

Andra platser i närheten som är värda ett besök är Sveriges glasmuseum i Växjö där du får ta del av glasets historia och vackra skapelser från både nutid och dåtid. Eller Kronobergs Slottsruin där du kan da del av historia från 1300-talet då det bland annat var i Gustav Vasas ägor. Du som inte har intresse för historien har ändå mycket att hämta här, njut av slottsruinens skönhet. Det är inte för intet att många väljer att tillbringa sin bröllopsdag, en av de lyckligaste dagarna i livet, i Kronobergs slottsruin.

Det som är härligt med en vistelse på Evedal är att du får tid och plats till att bara vara. Skåda snöflingorna när dem dalar ner från himlen. Njut av vad skogen erbjuder dig. Mys tillsammans med dem du tycker om i stugan, husbilen, husvagnen eller tältet eller unna dig en stund i vår Wellnessavdelning.

Välkommen till Evedal i Växjö - en vacker och fridfull upplevelse!

Här finner du naturskön miljö för avkoppling, rekreation och värdefulla STUNDER TILLSAMMANS med dem du tycker om. Njut av sommaren med sol och bad vid sandstranden eller hoppa ifrån hopptornet vid bryggan. Utmana grannen, kompisen eller mormor i äventyrsgolf eller åk runt tillsammans i go-kart på anläggningen. Varje sommar kommer Campingkul till anläggningen med hoppborgar och andra roligheter. På lekplatserna kan du njuta av barnens skratt och påhittiga lekar medan du själv unnar dig en stund med en bok i handen. För äldre barn med spring i benen eller vuxna som vill ha en aktiv vistelse finns tennisbanor och ytor att kasta frisbee eller spela fotboll på.

Ta med dig fiskespöet och prova fiskelyckan vid strandkanten, ifrån bryggan eller hyr en roddbåt för att komma ut på djupare vatten. Här finns nämligen gott om fisk – gädda, gös, braxen, öring och abborre. Vilken fastnar först på din krok?

Hos oss bor du i fina lägenheter, mysiga stugor eller välj mellan platser av gräs eller asfalt att parkera husvagnen eller husbilen på. Här har du utsikt över Helgasjön och nära till lekplatser, restaurang, parkområden och badstrand. Kommer du med båt finns det båtplatser att lägga till vid på bryggan. Det nyrenoverade servicehuset erbjuder dig dusch och toaletter, kök och samlingsrum.

Restaurangen Brunnen är vackert belägen med uteservering och fin utsikt. Här serveras lunchbuffé med två olika rätter att välja på under vardagarna. I glasskiosken erbjuds ni gräddig mjukglass, pinnglass och kulglass. Om du vill lyxa till det ännu mer kan du beställa glassuppläggningar som banana split och sundaes. Här kan du också avnjuta en korv med bröd, kaffe, dricka eller en påse med godis under sommaren.

Hyr kanoter och paddla på Helgasjön till Kronobergs slottsruin, en vacker tur till sjöss med många mysiga öar att stiga iland på. Väl framme finns det nygräddade våfflor med sylt och grädde att avnjuta under sommaren. Kronobergs slottsruin har en spännande historia från 1300-talet då det vad huvudgården till Växjö biskoparna. I början av 1500-talet drogs slottet in till kronan, Gustav Vasa tog då över och under Dackefejden intog upprorsledaren Nils Dacke Kronobergs slott. Så du förstår att platsen har mycket att berätta för dig! Du som inte har intresse för historien har ändå mycket att hämta här, njut av slottsruinens skönhet. Det är inte för intet att många väljer att tillbringa sin bröllopsdag, en av de lyckligaste dagarna i livet, i Kronobergs slottsruin.

Välkommen till Evedal i Växjö - en vacker och fridfull upplevelse!

Man som åker längdskidor på isen

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

16

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

16

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTNA STUGOR

8

Hos oss bor du i mysiga stugor alldeles intill Helgasjön. Från små enkla stugor till större stugor med hotellstandard. Det nyrenoverade servicehuset erbjuder dig dusch och toaletter, kök och samlingsrum.

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

5

Ikon av en husvagn

CAMPINGTOMTER

108

Runt tält

TÄLTPLATSER

42

Välj mellan platser av gräs eller asfalt att parkera husvagnen eller husbilen på. Här har du utsikt över Helgasjön och nära till lekplatser, restaurang, parkområden, badstrand och allt vad Växjö har att erbjuda dig. 

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ EVEDALS CAMPING, VÄXJÖ

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 79%

  • 75%

  • 72%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 79%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

79%

Boendet

75%

Aktiviteterna

72%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

79%

FACILITETER & SERVICE

Frukostservering
Lekplats
Hundar välkomna
Restaurang med fullständiga rättigheter
Kiosk
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Strand och bad
Kreditkort accepteras
Wifi / Trådlöst internet

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Rondellen norra utfarten där väg 23 o 25 möts. Skyltat Evedal. 6 km N Växjö Centrum.