Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Daftö Resort, Strömstad

Två stugor i trä på Daftö Resort

På västkustens Daftö Resort, 5 km söder om den vackra kuststaden Strömstad, känner du en tydlig doft av tång och salt och äventyr.

Här finns det mycket att uppleva för både stora och små. Lär känna Daftöpiraterna, ta del av deras kaparhistoria och häng med på spännande bus och upptåg. Ta en båttur till Kosteröarna som är en av Sveriges soligaste platser, om du har tur kan du få se en och annan knubbsäl i kosterhavets nationalpark på väg till öarna. Gå iland på Ursholmen och vandra upp till Sveriges västligaste fyr för att beskåda en panoramautsikt med skymt av Norge i horisonten. Ta del av historien om fyrvaktarna som bodde där förr i tiden eller upplev äkta räkfiske.

Utmana familjen i äventyrsgolf där varje bana är utformad efter kaparnas vilda äventyr eller ta med familjen på en skrattfylld upplevelse i äventyrsparken Daftöland. Med attraktioner som flumeride, radiobilar, hoppbåtar och spökkällare finns det garanterat något som faller dig i smaken.

Ta med kollegorna på sälsafari mellan kobbar och skär som en del av er kick off eller konferens och avsluta kvällen med trevliga stunder tillsammans i wellnesavdelningen.

Välkommen till Daftö Resort - en äkta skatt på västkusten!

Kapten Svartkrut och alla de andra piraterna som kapade fartyg och spred skräck längs västkusten i början av 1700-talet, har blivit betydligt snällare -men det betyder inte att de kan uppföra sig. Rätt som det är hittar de på bus och upptåg du bara vågat drömma om! På Daftö Resort är varje dag ett spännande äventyr med mängder av aktiviteter och kaparbus.

Utmana vännerna i fotboll på fotbollsplanen med konstgräs. Bada vid sandstranden, hoppa från bryggan eller ha kanonkul i poolområdet med en egen piratpool. 

Wellness

I wellnessavdelningen kan ni bada bastu och jacuzzi för er själva. Bada i badtunnan alldeles vid havskanten och njut av värmen och av naturen när Daftö förvandlats till ett vinterlandskap. 

Boende

Daftö Resort erbjuder boende i olika typer av stugor, bland annat tematiserade stugor och hotellstugor med havet som granne. Kommer du med husbil finns asfalterade husbilsplatser och bor du i husvagn eller tält finns platser där du kan njuta av tillvaron. 

Restaurang

Restaurang Packhuset serverar allt från pizza och hamburgare till fisksoppa med läckerheter från Kosterhavets djup. Du erbjuds mat och dryck från Bohuslän med inslag av vad piraterna hittat på sina resor. Sång och dans på borden var mer regel än undantag på kaparnas tid. Våra showartister håller sig på scenen för det mesta när de underhåller dig - men ibland intar de även borden!

Konferera hos oss

Konferera på Daftö Resort i fina lokaler och varva er konferens med upplevelser som sälsafari, en båttur till Kosteröarna, havskräftsfiske eller en avkopplande stund tillsammans i badtunnan nere vid havet. God mat, fin natur, bra boende, centralt läge och mängder av saker att göra tillsammans som tar er närmare ert mål och närmare varandra.

Dagsutflykter

Känner ni för en dagsutflykt kan vi rekommendera en tripp till Strömstads stadskärna med mysiga butiker eller till shoppingcentret Nordby endast en halvtimma bort. För att njuta till fullo av allt vad Bohuslän erbjuder dig kan vi tipsa om att hoppa ombord på en utflyktsbåt som tar er till Kosteröarna, en av Sveriges soligaste platser. På Koster kan ni hyra cyklar och utforska ön, där finns ett pärlband av charmiga platser.

Välkommen till Daftö Resort - en äkta skatt på semesterkartan!

Två stugor i trä på Daftö Resort

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

130

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

72

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTEN STUGA

58

Hotellstuga

HOTELLSTUGA

20

Att hyra en stuga på Daftö Resort är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. Närheten till Strömstad, Kosterhavet och kobbar och skär bidrar förstås också till en skön kustatmosfär.

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

30

Ikon av en husvagn

CAMPINGTOMT

590

Runt tält

TÄLTPLATSER

60

Alla våra 650 campingtomter är utrustade med vatten-, avlopp- och TV-anslutning och har tomtytor på mellan 80 – 100 m2

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ DAFTÖ RESORT, STRÖMSTAD

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 84%

  • 86%

  • 92%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 89%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

84%

Boendet

86%

Aktiviteterna

92%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

89%

FACILITETER & SERVICE

Anpassat för rörelsehindrade
Lekplats
Café
Pool
Frukostservering
Restaurang med fullständiga rättigheter
Hundar välkomna
Servicebutik
Kabel-TV/Satellit-TV
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Strand och bad
Kreditkort accepteras
Wifi / Trådlöst internet
Ledarledda barnaktiviteter

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Besöksadress
Dafter 1
452 97 Strömstad

Vid havet 5 km S om Strömstad
Tag av till vänster vid skyltning Strömstad 12 km (väg 176). Följ väg 176 i 6 km till Du ser Daftö Ferircenter på vänster sida.

Om Du kommer från E6 norr (Norge); Tag av till höger vid ljuskorsning med skyltning Strömstad (väg 176) och följ denna väg i 3 km till Du kommer till en ny ljuskorsning. Sväng vänster och följ denna väg i 2 km. Efter järnvägskorsningen tag till vänster. Följ denna väg (väg 176) i 4 km till Du ser Daftö FerieCenter på höger sida.

Om Du kommer från öst på väg 164 (Skee): Tag in på E6 söderut, skyltat Göteborg och följ E6 1 km. Sväng vänster vid skylt Båleröd. Följ denna smala, kurviga väg i 5 km tills den tar slut. Sväng till höger och följ denna väg ca 1 km till Du ser Daftö FerieCenter på vänster sida.