Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Byske Havsbad +46(0)91261290
Skellefteå Camping +46(0)910735500
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Johannesvik +46(0)52332387
Evedal +46(0)47063034
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök
Två personer med hjälmar på skotertur
Byske Havsbad, Byske

Byske Havsbad, Byske

Man som åker längdskidor på isen

Välkommen till Byske Havsbad, en femstjärnig semesterpärla längs den norrländska kusten med camping och stugby.

Anläggningen omsluts av en lång vacker sandstrand på ena sidan och rofylld skog med vandringsleder på den andra. Vi på Byske Havsbad värdesätter dig som gäst allra högst, följt av havet och naturen. Vi erbjuder dig därför en vistelse där havet, naturen och minnen av familjära stunder tillsammans är huvudingredienserna i din upplevelse.

Västerbottens finaste camping

Det finns flera alternativ för dig som vill bo på Byske Havsbad. Stugor i varierade storlekar och prisklasser, husbilsplatser, ställplatser eller campingtomter där du bor i egen husvagn eller tält. 

Här finns många Utomhusupplevelser att ta del av. Fiska lax i Byskeälven, flyg över hoppen i BMX-banan eller utmana varandra i äventyrsgolf där banorna symboliserar sådant som hör Byske till. På vintern kan du njuta av fartvinden på skotern. Vid skotercaféet kan du parkera skotern vid Havsutsikten för en värmande kopp innan du åker vidare och tar del av fler norrländska naturupplevelser som ligger framför dig.

Välkommen till Byske Havsbad - en magisk plats för ALLA!

Restaurang, pool, minigolf och mycket mer

Upplev Norrlands vackra natur. Känn det fridfulla lugnet som den fantastiska naturen bjuder på. Koppla av en stund vid Byskeälvens strandkant med ett fiskespö i handen, hyr cykel för en tur längs med strandpromenaden eller ta en promenad i vandringslederna i friluftsområdet. Har du tur kanske du träffar på en och annan svamp och förhoppningsvis ett blåbärsris att sjunka ner i.

På Byske Havsbad kan du uppleva Utomhusupplevelser året om, här har alla årstider sin unika charm. Upplev den norrländska vintern på snöskoter, på längdskidor eller pimplandes ur en isvak. På sommaren förvandlas anläggningen till ett sommarparadis med en medelhavskänsla. Hyr solsäng på stranden. Njut av de ljusa kvällarna ute på piren eller en läskande dryck på uteserveringen. Restaurangen erbjuder middagsbuffé, danskvällar, nattklubb och after beach. Föredrar du tempererat vatten finns utebadet med sin 25-metersbassäng för morgonsim, barnpool, bastu och hela fyra vattenrutschbanor. Här kan du även boka in en skön stund med avslappnande massage.

Boende på Byske Havsbad

När dag går mot kväll kan du välja mellan att sova i stuga, strandvilla, villavagn eller varför inte smakligt inredda glampingtält? Kommer du i husbil eller husvagn eller vill bo i tält finns här många fina campingtomter att välja bland på vår camping och ställplatser precis utanför. Vid piren har vi 4 gästplatser att lägga till vid om du kommer med båt.

Konfererens i Skellefteå på Byske Havsbad

Med stugor i olika storlekar, stort aktivitetsutbud, fina konferensrum i anslutning till kök där ni kan tillaga er egen middag och en storslagen natur är Byske Havsbad perfekt för konferens, kick off eller för klassresan. 

Aktiviteter som passar alla

För barnen finns det mycket att göra hos oss, både för små och stora. I barnklubben har vi ledarledda aktiviteter och pysslar, leker, åker på utflykter och spelar barnteater. På stranden finns ett spännande lekpiratskepp och den populära hoppkudden. För de allra mista finns även den eldrivna bilbanan att köra runt på. 

I ungdomsklubben är de som fyllt 12 år och upp till 16 år välkomna. Här brottas man med vännerna i sumodräkter, ser på film tillsammans eller bara sitta ner och snackar.

För dig som söker en spännande och adrenalinfylld utomhusupplevelse kan vi rekommendera forsränning som arrangeras av Byske Äventyr

Byske ligger ca 3 mil från Skellefteå, på gång och cykelavstånd från campingområdet finns Byske centrum med de flesta förnödenheter. Via E4 tar ni er smidigt hit från hela Sverige. Nytt på campingen är Discogolf och möjligheten att hyra segway!

Välkomna!

Man som åker längdskidor på isen

LÄS MER

GÖM

BOENDE I STUGA

Enkel stuga

STUGOR

82

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

23

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTEN STUGA

75

Hotellstuga

HOTELLSTUGA

3

Bo vackert alldeles vid havet i någon av våra stugor. De flesta stugorna har komplett kök, tv samt möblerad uteplats och ni har tillgång till gratis internet på hela området. 

LÄS MER

GÖM

BOENDE PÅ CAMPING

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

20

Ikon av en husvagn

HUSVAGNPLATSER

450

Runt tält

TÄLTPLATSER

40

Runt tält

GLAMPINGTÄLT

2

Området för husvagn och husbil är gräsbelagt och indelat i kvarter med asfalterade tillfartsvägar. Förutom el finns det även platser med vatten o avlopp.

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ BYSKE HAVSBAD, BYSKE

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 80%

  • 81%

  • 77%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 86%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

80%

Boendet

81%

Aktiviteterna

77%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

86%

FACILITETER & SERVICE

Anpassat för rörelsehindrade
Lekplats
Café
Pool
Frukostservering
Restaurang med fullständiga rättigheter
Hundar välkomna
Servicebutik
Kiosk
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Strand och bad
Kreditkort accepteras
Wifi / Trådlöst internet
Ledarledda barnaktiviteter

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Besöksadress
Bäckgatan 40
930 47

Om du kommer söder ifrån. Kör på E4 igenom Skellefteå och följ skyltningen mot Byske. Håll höger i på avfarten i riktning mot Fjällfors och sväng därefter vänster in på Bäckgatan. Fälj sedan skyltningen mot Byske Havsbad.