Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök
Far och dotter som plockar bär i skogen

I Karlstad, vid Vänerns norra kust, svallar vågorna in mot Bomstadbaden.

Den natursköna stranden kallas för Värmlands Riviera, en 400 meter lång och barnvänlig sandstrand. Sandstranden övergår i en gles tallskog där du kan söka skugga under varma dagar.

Ta med dig picknickkorgen och ge dig ut med cykeln för att uppleva den vackra naturen och skogens härligheter - svamp, blåbär, hallon eller lingon. Öva golfsvingen på äventyrsgolfbanan eller njut tillsammans av en middag alldeles vid strandkanten. Åk ut på fisketurer och prova fiskelyckan eller njut av avkopplingen i wellnessavdelningen med jacuzzi och bastu tillsammans med familjen, vännerna eller kollegorna som en del i konferensen.

Upplev lugnet och stillheten när trädens färgglada löv faller ner till marken som efter en tid senare täcks av ett vitt täcke av snö. Kura ner er i de varma och mysiga stugorna med en kopp varm choklad efter en tur med skridskorna på Vänern eller läs en bok under ett träd som snart spritter ut i blom när den kallare årstiden går mot den varmare.

Välkommen till Bomstadbaden i Karlstad - här kan ni njuta av lugnet, naturens årstider och era STUNDER TILLSAMMANS!

Bomstadbaden, som funnits i familjen Nordentjells ägor sedan 1927, välkomnar dig att uppleva vad naturen har att erbjuda dig. 2 km ifrån anläggningen ligger ett av Sveriges finaste friluftsområde med flera motionsspår. En trevlig promenad, en ansträngande joggingrunda, cykla mountainbike i cykellederna eller ta en tur med längdskidorna när snön lagt sig som ett täcke över det Värmländska landskapet. Njut av solnedgången sittandes i en kanot. Hyr en trampbåt, motorbåt, kajak eller prova på vindsurfing när vinden blåser upp.

Följ med på en spännande tur ut på Vänern med professionella fiskare som ger dig de bästa tipsen för att få napp och en fantastisk tur i vår skärgård. Upplev trollingfiske i Sveriges största sjö där ni tillsammans kommer ut på inlandshavet och fångar er egen lax, abborre, gös eller gädda.

Låt barnen leka på lekplatsen, hoppa på hoppkudden vid stranden eller ta sig fram i äventyrsbanan. Ta med hela familjen på en tipspromenad med både barn- och vuxenfrågor som leder er runt på anläggningen och på fina skogsstigar.

Relaxavdelning
Njut av värmen i bastun, i bubbelpoolen och av era STUNDER TILLSAMMANS i relaxavdelningen. Koppla av i relaxmöblerna och lyssna till dina favoritlåtar ut musikanläggningen. Perfekt för möhippan, svensexan eller för en avkopplande stund för två.

Boende
Här bor ni i välutrustade stugor, lägenheter eller rum med utsikt över Vänern. Parkera husvagnen eller husbilen eller sätt upp tältet i gles tallskog på fina grönytor. Vi har platser för olika behov och för olika väderlekar - en naturskön plats med utsikt över Vänern eller en mer skyddad plats när vinden friskar på. 

På anläggningen hittar ni nybyggda servicebyggnader med tvättstuga, ett större kök, TV- och samlingsrum och familjeduschar.

Restaurangen
På restaurangens uteservering är det bara några enstaka tallar och stranden som skiljer er från vattnet. Här kan ni njuta av god mat och ett glas vin om ni önskar. Vår restaurang har fulla rättigheter och erbjuder er underhållning på sommarkvällarna.

Konferera
Hos oss kan du konferera med naturen som granne och med Vänern utanför fönstren - allt i en avslappnande och rofylld miljö. Varva konferensen med promenader längs sandstranden eller på promenadstigarna. Hyr båtar och åk ut och fiska tillsammans och avsluta dagen med en avkopplande stund i relaxavdelningen. Läs mer om konferensmöjligheterna på Bomstadbaden här

Dagsutflykter
I Karlstads centrum finns mycket att göra för hela familjen. Butiker för de shoppingglada, Lars Lerins utställning för de konstintresserade, Löfbergs rosteri för de kaffesugna, Färjestads hemarena för hockeyfantaster och mängder av uteserveringar och nattklubbar där ni tillsammans kan njuta av mat, dryck och varandras sällskap.

Välkommen till Bomstadbaden i Karlstad - här kan ni njuta av lugnet, naturens årstider och era STUNDER TILLSAMMANS!

Utsida av campingbutik som säljer strandleksaker

LÄS MER

GÖM

BOENDE

Enkel stuga

STUGOR

27

Stuga med en snöflinga

VINTERBONADE STUGOR

8

Stuga med hund framför

HUNDTILLÅTNA STUGOR

25

Säng och sängbord i lägenhet

LÄGENHETER

5

Här bor ni i välutrustade stugor i olika storlekar eller lägenheter med utsikt över Vänern. 

LÄS MER

GÖM

CAMPING

Husbil i profilvinkel

HUSBILSPLATSER

8

Ikon av en husvagn

HUSVAGNSPLATSER

122

Runt tält

TÄLTPLATSER

20

Campingtomter i gles tallskog och i fina grönområden. Vi har platser för olika behov och för olika väderlekar - en naturskön plats med utsikt över Vänern eller en mer skyddad plats när vinden friskar på. 

LÄS MER

GÖM

VISA FLER BILDER

GÖM

RECENSIONER PÅ BOMSTADBADEN, KARLSTAD

SWECAMPS GÄSTUNDERSÖKNING

Hur nöjd är du med:

  • Anläggningen i helhet

  • Boendet

  • Aktiviteterna

  • 81%

  • 77%

  • 70%

Skulle du rekommendera anläggningen?

  • Ja, absolut!

  • 86%

Hur nöjd är du med:

Anläggningen i helhet

81%

Boendet

77%

Aktiviteterna

70%

Skulle du rekommendera anläggningen?

Ja, absolut!

86%

FACILITETER & SERVICE

Vandringsleder
Anpassat för rörelsehindrade
Ledarledda barnaktiviteter
Café
Lekplats
Frukostservering
Restaurang med fullständiga rättigheter
Hundar välkomna
Servicebutik
Kiosk
Skötrum för spädbarn
Konferensmöjligheter
Strand och bad
Kreditkort accepteras
Wifi / Trådlöst internet

KARTA & VÄGBESKRIVNING

Besöksadress
Bomstadsvägen 670
653 46 Karlstad

Från Stockholm
Följ E18 genom Karlstad, efter att Bergviks köpcenter och IKEA passerats på vänster sida sväng av vid Skutbergsmotet. Följ därefter skyltning Bomstad/Bomstadbaden.

Från Filipstad/Molkom väg 63
Följ skyltning mot Oslo E18, därefter se vägbeskrivning från Stockholm.

Från Göterborg/Oslo
Följ E18. När ni närmar er Karlstad sväng av vid Skutbergsmotet, skylt visar campingsymboler samt väganvisning mot Kongsvinger, Trysil och Arvika. Följ därefter skyltning Bomstad/Bomstadbaden.

Från Norr väg 61/62
Följ skyltning mot Oslo och Göteborg. Kör parallelt med E18 cirka 1 km, åk under kommande viadukt (åk ej upp på E18) och följ skyltning Bomstad/Bomstadbaden.