Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Stuga på västkusten | Swecamp

Kala klippor, salta vindar och havet som granne. Låter det lockande? I så fall finns två anläggningar som vi tror faller dig i smaken. Västkusten är för många av oss en semesterdröm, men inte bara under sommarsemestern - alla årstider har sin charm och vi vill gärna visa dig minnesvärda utomhusupplevelser. 

Två fina anläggningar i Bohuslän

Det är 8 mil mellan Johannesvik Camping i Kungshamn (Ej med i Swecamp från årsskiftet 2018-2019) och Daftö Resort i Strömstad. Båda anläggningarna är barnvänliga och erbjuder bad både från klippor och sandstrand. På Daftö Resort finns även en pool att svalka sig i under sommaren och båda anläggningarna har wellnessavdelningar med bastu och jacuzzi för varmare stunder tillsammmans.

På anläggningarna finns både enklare stugor för dig som spenderar all vaken tid utomhus och vinterbonade moderna stugor för dig som besöker oss under den kallare tiden av året. Som vill mysa in dig ordentligt efter en promenad längs havet och sedan njuta av en kopp varm choklad i soffan medan barnen leker i rummen bredvid. Det finns även campingtomter, läs mer om dem här.

Stuga på Johannesvik Camping i Kungshamn (Ej med i Swecamp från årsskiftet 2018-2019)

På 4-stjärniga Johannesvik har du nära till Smögen och den berömda Smögenbryggan för fisketurer, shopping och mat. Vill du hellre slå dig ner till bords nära stugan välkomnar vi dig in i Wägga Lantkök - en nyrenoverad restaurang med fullständiga rättigheter som serverar god husmanskost. På anläggningen finns ett hundbad för dig som har med din fyrbenta vän. Vi tipsar dig gärna om roliga dagsutflykter. Några av dem är ett besök på Nordens ark, båttur till Hållö Fyr eller ett besök till bad,- och friskvårdsanläggningen Tumlaren med bassänger med klättervägg och vattenleksaker.

Stuga på Daftö Resort i Strömstad

På 5-stjärniga Daftö Resort finns allt du kan tänka dig för en äventyrlig vistelse. På anläggningen genomförs massvis med barnaktiviteter under sommaren, helger och lov. Ofta är det piraterna som är i farten och tar med barnen på spännande äventyr inne på området, på nöjesparken Daftöland eller på skattjakt ut till hafs. Vill hela familjen på äventyr kan vi rekommendera en tur till Kosteröarna, skärgårdstur med räkttrålning, hummerfiske eller sälsafari som dagsutflykter. För den shoppingsugna ligger Strömstads centrum och köpcentret Nordby inom nära avstånd. På Daftö Resort finns restaurang Packhuset, där slår både artisterna och piraterna klackarna i taket titt som tätt och ger dig en krogshow du sent lär glömma.

Flera stugor är tematiserade så du bor som en riktig pirat om du önskar. Annars finns enklare campingstugor eller lyxiga villor. 

BOKA
Erbjudanden