Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Stuga i Värmland

Har du svårt att välja mellan kultur och natur inför campingsemestern? I Värmland finns möjligheten för bägge delar för dig som står i valet och kvalet. Besök Glaskogens Naturreservat med stor variation av vandringsleder och ordentliga rastplatser längs lederna. Går du igång på motorer är Arvika fordonsmuseum ett måste under din värmlandsvisit. Vill du uppleva häftig interiör och en vacker vy över Arvika är det Trefaldighetskyrkan du ska leta efter och besöka.

Ta en tur i skogen och håll ögonen öppna efter kantareller och mumsiga blåbär. Njut av en bok vid stranden eller hyr en trampbåt och trampa dig längs med vackra Glafsfjorden. Träna upp paddeltekniken runt sjön i varsin kajak. Här finns det många möjligheter att komma bort från vardagen och ladda batterierna på det sätt som passar dig bäst. Antingen med ren avkoppling i fantastisk omgivning eller genom någon av de många utomhusupplevelserna som erbjuds i vackra Värmland.

Stuga på Ingestrands camping i Arvika

Knappt 10 minuter bilväg utanför Arvika centrum, omgiven av storslagen natur med flera naturreservat och sjöar finner du gedigna Ingestrands camping. En plats som erbjuder dig lugn och ro, härliga utomhusupplevelser och tid för dig själv, din familj och dina nära.

På Ingestrands camping bor du i mysiga timrade stugor, både vinter- och sommartid. I receptionen kan du köpa med dig färskt bröd till frukosten, för bästa uppladdningen inför den stundande dagen.

Är du en sann friluftsmänniska eller önskar att bli en så erbjuds ett fiskepaket där boende i stuga, fiskekort, båt och bensin ingår. Förhoppningsvis får du napp och kan tillaga en god middag av din fångst.

Stuga på Bomstadbaden i Karlstad

En annan värmländsk idyll som du inte får missa är Bomstadbaden i Karlstad. Uppe i Vänerns norra kust finner du detta semesterparadis. Närmsta granne är den 400 meter långa sandstranden, även kallad Värmlands Rivera.

Slappna av i wellnessavdelningen. Öva golfsvingen på äventyrsbanan eller ta en cykeltur på någon av de många cykellederna. Här är du omringad av fantastisk natur, skärgård och Vänern som är full av utomhusaktiviteter så som fiske, kajak, motorbåt, trampbåt eller vindsurfing när vinden blåser upp.

På Bomstadbaden bor du i välutrustade stugor, lägenheter eller rum med utsikt över Vänern. Här finns det möjlighet för möhippa, svensexa, konferens eller bara en lugn semester för två.

BOKA
Erbjudanden