Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Stuga i Södra Sverige

Önskar du en perfekt start eller ett oförglömligt avslut på campingsemestern? Oavsett vilket så finner du det i södra Sverige. Med oändliga fält täckta av raps, vindmöllor som fångar varje vindpust, pittoreska små stugor och kullerstensbyar fyllda av härliga små butiker som ger dig känslan av att du nästan tagit ett par steg tillbaka i tiden.

Här finns mycket att uppleva, både utomhus och inomhus. För den anrike finns det inte mindre än 240 slott och herresäten att besöka, däribland Glimmingehus, Sofiero slott och Trolleholms slott. Är historia inget för dig så kan du paddla kajak, prova fiskelyckan eller uppleva den skånska naturen sittandes på hästryggen.

När du tar dig neråt, eller uppåt beroende på din geografiska plats i landet finner du Jägersbo Camping i Höör.

Stuga på Jägersbo Camping

På 4-stjärniga Jägersbo Camping har du friluftslivet rätt utanför dörren med skogen och Ringsjön som närmaste granne. Paddling, vandring, cykling, äventyrsridning, trampbåt och mycket mer väntar på dig under ditt besök på denna härliga campinganläggning mitt i Skånes hjärta.

Det finns även gott om möjligheter för olika dagsutflykter under ditt besök på Jägersbo. Direkttåget från Höör tar dig till Malmö eller Köpenhamn på ca. 45 minuter. Vill du hålla dig till närområdet rekommenderas ett besök på välbevarade Bosjökloster, dit unga kvinnor som valt att bli nunnor valde att komma till. Herdabrev skickades ut från påvar, ärkebiskopar och biskopar som förklarade att de som visade välgörenhet mot nunnorna skulle få syndernas förlåtelse.

Sjön och naturen runt om anläggningen berikar din tillvaro med harmoni, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling. Här behöver du alltså inte välja mellan natur eller kultur, du kan uppleva båda!

BOKA
Erbjudanden