Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Shoppa i Karlstad

Karlstad erbjuder dig mycket shopping och stadsliv. Både i gallerior eller på charmiga gågator i city. När det är dags att fylla på med mer energi finns ett brett utbud av restauranger och caféer.

Bomstadbaden ligger vackert omringat av naturen och trots det finns shoppingen nära till hands. Bara 5 minuter med bil ligger Bergviks köpcenter, en galleria med massor av butiker. Här ligger även IKEA, ICA Maxi och Coop Forum och andra kedjor att roa sig i. På Bergvik är det alltid gratis parkering. 

Det tar ca 10 min med bil från anläggningen in till centrum. Här finns det flera gallerior och gator fullt med butiker att strosa i.
I centrum, närmare bestämt på Sandgrund, ligger Lars Lerins konstutställning som är ett måste att besöka om man gillar konst. Lars Lerin är en av nordens främsta akvarellkonstnärer.  

Under sommaren går en buss regelbundet från Bomstadbaden in till centrum. 

Personalen i receptionen på Bomstadbaden hjälper dig mer än gärna, kontakta dem på mail: info@bomstadbaden.se, tel: 054- 53 50 68.

Boende:
Om du önskar boende på Bomstadbaden väljer du nedan om du vill bo i stuga eller på campingtomt för att ta komma vidare till onlinebokningen. 

BOKA