Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Önskar du tips på vart semestern eller konferensen skall spenderas eller söker du ett veckoboende för dig eller dina kollegor?
Ring oss på +46 (0)771-84 04 04 under helgfria vardagar mellan 8:00-17:00 och välj knappval 2, eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se så hjälper vi dig.

Har du en förfrågan till en specifik anläggning ber vi dig att skriva i mailet vilken anläggning samt vilka datum du är intresserad av.

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
Tel: +46 (0)771-84 04 04
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

MTB på Jägersbo camping

När du besöker Jägersbo camping, mitt i Skånes hjärta, finns det många fina strövområden och fina MTB-leder med förtrollande vyer. 

Stiftelsen Skånska Landskap ansvarar för 19 strövområden spridda över hela Skåne. Här kan du cykla, vandra, paddla, fiska, bada, rida eller bara njuta av lugnet. Oavsett om du är inbiten naturälskare eller nybörjare i naturen finns det något att välja mellan. I Järavallen, Klåveröd, Kronoskogen, Bockeboda och Skrylle finns det stigar för mountainbike. 

Järavallen
Mountainbikeslinga – 6,6 km
Den 6,6 kilometer långa mountainbikeleden i Järavallen är lätt kuperad, med inslag av mer tekniska partier. Leden korsar vandringsstigar på fem ställen, där cyklister måste vara extra uppmärksamma. Stigen börjar vid västra parkeringen och går medsols.

För mer information och karta över Järavallens strövområde klicka HÄR

Söderåsen - Klåveröds
Mountainbikeslinga – 5,3 km 
På slingriga kuperade stigar, över rötter och stenar och på lättcyklade skogsvägar går den 5,3 kilometer långa mountainbikeslingan i Klåveröd. Det är ingen extrem runda, men ändå tillräckligt utmanande. Mjölksyra får du lätt i några av Söderåsens branta backar. Lunch kan du äta på Klåveröds vandrarhem & café. Klåveröd ligger 4 mil från Jägersbo camping.

För mer information och karta över Söderåsen strövområde klicka HÄR

Skrylle
Mountainbikeslinga - 11 km
Mountainbikespåret går genom barr- och lövskog. Spåret är ca 11 km långt och graderas som lätt till medelsvårt, med vissa krävande passager. Slingan går mestadels i skogsterräng samt kortare sträckor på asfalterad cykelväg vid Skryllegården och i Dalby.

För mer information och karta över Skrylle strövområde klicka HÄR

Kronoskogen
Mountainbikeslinga
I Kronoskogen finns ett markerat område särskilt för cyklister, där du kan cykla både på stigar och fritt i terrängen. Du cyklar i tallskog och sanddyner. Stranden ligger nära om du vill kombinera med ett dopp i havet. Lergöksrundan - en cykelled som går genom stora delar av Ängelholm - går också genom strövområdet och passerar det markerade cykelområdet.

För mer information och karta över Kronoskogen strövområde klicka HÄR

Bockeboda
Mountainbikeslinga - 6,4 km
Det är en smal och teknisk skogsstig. Stigen är 6,4 km lång, men kan kortas med 2,8 kilometer eller förlängas med två varv i den norra delen så att den blir 3,6 kilometer längre.

För mer information och karta över Bockeboda strövområde klicka HÄR

Källa: www.skanskalandskap.se

Boende
För bokning av boende på Jägersbo camping välj om du vill bo i stuga eller på campingtomt här nedan för att komma vidare till onlinebokningen.

BOKA